Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Έψαχνα καιρό συνταγή για ψωμί μπέργκερ, ελπίζω να σας αρέσει μιας και είναι γρήγορη και πετυχημένη. Τι χρειαζόμαστε: Ψωμάκια: 250 γρ. αλεύρι σκληρό 250 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Το ψωμί του τοστ διαφέρει από μία απλή φρατζόλα ψωμιού : πρέπει να είναι αφράτο, πολύ μαλακό και να μην μπαγιατιάζει. Το ψωμί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 φρατζόλα ψωμί 200 γρ τσένταρ 2 φέτες μπέικον 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά jalapeno Οδηγίες 18 Minutes Χαράζουμε την φρατζόλα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 καρβέλι ψωμί μικρό 300 γρ. έμενταλ ή κεφαλογραβιέρα, σε φέτες για τοστ 6 φέτες παστουρμάς ΜΙΡΑΝ 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο Άλλες[...]
Πηγή: mamapeinao.gr450 γρ αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.γ. σόδα 1 κ.γ. αλάτι πιπέρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 80 γρ. προσούτο, κομμένο 200 γρ. κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε ροδέλες 100 γρ. πέστο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Το ψωμί του τοστ διαφέρει από μία απλή φρατζόλα ψωμιού : πρέπει να είναι αφράτο, πολύ μαλακό και να μην μπαγιατιάζει. Το ψωμί[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛατρεύω το προζυμένιο ψωμί και τα ψωμιά που χρειάζονται ώρες ή μέρες για να φτιαχτούν και να ωριμάσει η γεύση τους. Τρελαίνομαι να φτιάχνω γλυκά ψωμιά όπως[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 φιλέτα κοτόπουλο των 800 γραμμάριών 8 φέτες ψωμί τοστ 1 κούπα κέτσαπ 1 κούπα τυρί τριμμένο μοτσαρέλα Δοκιμάστε κάτι νέο στα ορεκτικά[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ 450 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. 1 κ.γ. αλάτι 80 γρ. προσούτο 2 κ.σ. βούτυρο 200 γρ. κατσικίσιο τυρί 100 γρ. πέστο βασιλικού 300 ml ξινόγαλο Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: megatv.com/cookαπό την κ. Κατερινιώ Κακαβά Απ ότι ξέρω και έχω διαβάσει, για να έχουμε ωραίο και εύγευστο ψωμάκι, δίνουμε σημασία στην ποιότητα του αλευριού, που παίζει πολύ[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΔεν είναι ένα αλμυρό κέικ, μην το «αντιμετωπίσετε» ως τέτοιο, είναι ψωμί …… ψωμάκι!! Ένα υπέροχο ψωμάκι, που θα συνοδεύσει τα λαδερά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣταρένιο, σικάλεως, πολύσπορο, χωριάτικο ή με προζύμι; Σε κάθε του εκδοχή το ψωμί είναι η υπ'αριθμόν ένα προμήθεια για κάθε σπίτι, η πρώτη αγορά της μέρας[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτές οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας βοηθούν πολύ να εκφράσεις τα κυκλοθυμικά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Τη μια κρυώνεις, την άλλη ζεσταίνεσαι, πότε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην συγκεκριμενη συνταγη του πεντανοστιμου ζυμωτου ψωμιου μου την εστειλε ο αγαπητος φιλος και αναγνωστης του μπλογκ Δημητρης γνωστος με την ( Η[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤην συγκεκριμενη συνταγη του πεντανοστιμου ζυμωτου ψωμιου μου την εστειλε ο αγαπητος φιλος και αναγνωστης του μπλογκ Δημητρης γνωστος με την ( Η[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com