Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Εύκολο και νόστιμο σπιτικό ψωμί. Γίνεται με αλεύρι επεξεργασμένο χωρίς γλουτένη, αλλά και με το συνηθισμένο αλεύρι. Δοκιμάστε και το αλεύρι με λιγότερη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψωμι με αλεύρι ολικής άλεσης είναι η καλύτερη διατροφική πρόταση για όλα τα γεύματα της ημέρας. Τι χρειαζόμαστε: 5 κούπες αλεύρι ολ. άλεσης 30 γρ. νωπή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα, καλή βδομάδα σε όλους με ένα εξαιρετικό, ιδιαίτερο σε γεύση, μοσχομυρωδάτο ζεστό σπιτικό ψωμάκι! Υλικά για 10-12 ψωμάκια: 250 γρ αλεύρι ολικής 150[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι άσπρο 50 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 500 γρ. μπύρα 2 γεμάτες κουταλιές ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι και 1 πρέζα ζάχαρι 1 φλυτζάνι καρύδια, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑπέκτησα αρτοπαρασκευαστή εδώ και 4-5 χρόνια. Λάθος. Πάνε ήδη 7 περίπου χρόνια. Νόμιζα πως ήταν λιγότερο! Ήταν ένας φτηνός αρτοπαρασκευαστής από τη γνωστή[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕγώ χατίρια δεν χαλάω κι ιδιαίτερα σε νέους. Η φίλη της κόρης μου η Δ. της είπε μια μέρα ότι θα ήθελε να δοκιμάσει ένα ψωμί σίκαλης βρώμης με ηλιόσπορους.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι άσπρο 50 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως 500 γρ. μπύρα 2 γεμάτες κουταλιές ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι και 1 πρέζα ζάχαρι 1 φλυτζάνι καρύδια, λίγο[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΨωμί στον αρτοπαρασκευαστή Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά, Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα και 20 λεπτά, Κόστος: 1 € ΥΛΙΚΑ : 270 ml νερό (χλιαρό) Αλάτι 150 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΨωμί στη γάστρα με σπόρους Για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι 2 κ,σ λάδι 2 κγλ αλάτι 1 κ,γλ ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά Νερό χλιαρό 2 κ,σ λιναρόσπορο 2κ,σ σουσάμι 2κ,σ[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ παρασκευή ψωμιού ήταν από τους πρώτους πειραματισμούς στο κουζινικό μου εργαστήριο, καθώς το ψωμί αποτελούσε και αποτελεί βασικό κομμάτι της διατροφής μας.[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι ΚΙΤΡΙΝΟ αλεύρι απο σκληρό σιτάρι "ΜΑΝΝΑ" 1/2 λίτρο νερό 4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 φακελάκι ξερή μαγιά (9γρ.) (Βάλτε 2 εαν το θέλετε πιο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣημαντική προϋπόθεση για το καλύτερο ψωμί είναι το προζύμι, το οποίο απαιτεί χρόνο και μια κάποια διαδικασία. Γι’ αυτό, βέβαια, υπάρχει η μαγική μαγιά! Για το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 ποτηρι χλιαρό νερο 1/2 φακελάκι μαγιά νωπή (12.5gr) 1/2 κ.γλ. ζάχαρη 1/2 κ.γλ. αλάτι 1 κουπα αλεύρι σταρένιο αλεύρι γ.ο.χ. (όσο πάρει)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔε θυμάμαι που βρήκα αυτή τη συνταγή... Μάλλον σε κάποια από τις χιλιάδες περιπλανήσεις μου στο διαδίκτυο. Είναι τόσα χρόνια κολλημένη στο τετράδιο των[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑφού μάθαμε να κάνουμε προζύμι , ήρθε η ώρα να κάνουμε και ψωμί με το προζύμι μας. Τη μέρα που θα ξεκινήσετε να φτιάξετε ψωμί ζυμωτό με προζύμι, θα πρέπει να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr16 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα ψωμιού και παρόλο που όπως έχω ξαναπεί δεν είναι υπέρ του εορτασμού τέτοιων ημερών (διότι τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr