Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Τα ψωμάκια αυτά είναι ιδανικά για πάρτι ! Υλικά 25 στρογγυλά ψωμάκια μπριός (μικρά) ½ κιλό κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πακέτο κουκουνάρια ασπράδι 1 αυγού[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 ποτήρια αλεύρι σταρένιο 2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κοφτά κουταλάκια αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 40 γραμμάρια νωπή μαγιά ή 2 φακελάκια σκόνη 2[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑξίζει να τα δοκιμάσετε μοσχοβολάν υπέροχα!!! Υλικά: 1 κουτί σόδα αναψυκτικό 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φακελάκι μπέκιν 1 κ.σ. μαχλέπι 1[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ... ΥΛΙΚΑ: 500gr ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤ.[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.gr«Και πού θα τα βρούμε κυρία μου τα english muffins για να φτιάξουμε τα αυγά Μπένεντικτ » μου έστειλε μήνυμα ένας φίλος και μ’ έκανε ν’[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να ζυμώνω το ψωμί που σερβίρω στο τραπέζι μας. Συνήθως το ψωμί που φτιάχνω είναι με προζύμι. Μας αρέσει η γεύση του και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΠερί Slow Food*... Έχω φάει ένα κολληματάκι τελευταία κι έχω βαλθεί να αναλύσω όλους τους όρους που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας πω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΑυτά τα μικρά, νόστιμα ψωμάκια με νιφάδες βρώμης και γάλα είναι ιδανικά για πρωινό, ξαναζεσταίνονται εύκολα, χωρίς να χάσουν τη φρεσκάδα τους, συνδυάζονται με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑν έχετε διάθεση και θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά ψωμάκια για hamburger, voila!!! Γίνονται τέλεια!!!! Υλικά 1 kg αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 700 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΨωμάκι μαργαρίτα, αφράτο, νόστιμο και χωρίς κόπο! Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. νερό χλιαρό 1 φακ. μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γλ. αλάτι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολα και τραγανά ψωμάκια Τι χρειαζόμαστε: 150 ml νερό 150 ml γάλα 42 γρ μαγιά με 2 κ.σ. γάλα ανακατεμένη 500 γρ αλεύρι 6 κ.γ. λάδι 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨωμάκια με τυρί και κουκουνάρι, αφράτα και πολύ νόστιμα. Δοκιμάστε τα και για πρωινό στο σχολείο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλ αλεύρι 3 φακ μαγιά 1/2 κουτάκι μπύρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 100 γρ. ζάχαρη 12 κ.σ. ηλιέλαιο 3 αβγά 500 γρ. μυζήθρα 560 γρ. αλεύρι 1 φακελακι ανθος αραβοσιτου βανιλια 2 φακελάκια μπέικιν 3 βανίλιες 150[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγη για σπιτικο ψωμι, απλη και χωρις προζυμι. Τι χρειαζόμαστε: 1κ αλευρι (1/2 σκληρο αλευρι και 1/2 ολικης αλεσης) 2 ποτηρια χλιαρο νερο 1 χουφτα γλυκανισο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παρμεζάνα και το δεντρολίβανο προσθέτουν άρωμα και γεύση στο ψωμάκι μας!! Και αυτή η συνταγή είναι από το allrecipes. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό 1 κύβο μαγιά 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 2 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές τις σούπας[...]
Πηγή: marycookmc.blogspot.gr