Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Ψωμάκια που τα φτιάχνουν στην Σουηδία, είναι πολύ μυρωδάτα, και νόστιμα, γίνονται κολατσιό για τα παιδάκια στο σχολείο αλλά και για το καθημερινό μας τραπέζι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα, καλημέρα! Το φούρνισμα είναι ένας από τους σύγχρονους τρόπους χαλάρωσης κατά κοινή ομολογία των απανταχού ειδικών. Αυτό που κάποια χρόνια ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα τρώς σκέτα ή τα συνοδεύεις με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές !! Υλικά 600 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γραμ αλεύρι τσουρεκιού 35 γραμ ζάχαρη 20 γραμ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΔοκιμάστε να τα φτιάξετε μόνες σας και θα διαπιστώσετε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά. Ψωμάκια αφρός που θα ξετρελάνουν εσάς και τα παιδάκια σας! Υλικά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grτο ψωμάκι το φτιάχνω με προζύμι που κρατάω πάντα και το ανανεώνω κάθε εβδομάδα!!!! Προζύμι μπορείτε να βρείτε και από τον φούρνο Υλικά για 2 ψωμάκια μεγάλα και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΔοκιμάστε να τα φτιάξετε μόνες σας και θα διαπιστώσετε πως δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά. Ψωμάκια αφρός που θα ξετρελάνουν εσάς και τα παιδάκια σας! Υλικά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα! Το φούρνισμα είναι ένας από τους σύγχρονους τρόπους χαλάρωσης κατά κοινή ομολογία των απανταχού ειδικών. Αυτό που κάποια χρόνια ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχουμε μείνει από ψωμί, κανένα πρόβλημα! Σε ελάχιστο χρόνο, κάνουμε ψωμάκια, στο ταψί για μάφινς, σκέτα, ή με γεύσεις, με ότι μας βρίσκετε στο ψυγείο, τυρί,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grτο ψωμάκι το φτιάχνω με προζύμι που κρατάω εδώ και το ανανεώνω κάθε εβδομάδα!!!! Προζύμι μπορείτε να βρείτε και από τον φούρνο Υλικά για 2 ψωμάκια μεγάλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΨωμάκια φτιαγμένα για υψηλών προδιαγραφών προορισμό! Αυτόν του να γίνουν τέλεια σπιτικά μπέργκερς για ιδανικές συνταγές, γευστικές δημιουργίες, χορταστικές[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ... ΥΛΙΚΑ: 500gr ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤ.[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΠερί Slow Food*... Έχω φάει ένα κολληματάκι τελευταία κι έχω βαλθεί να αναλύσω όλους τους όρους που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας πω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΚυριακή σήμερα και έχοντας αρκετό χρόνο ελεύθερο, σκέφτηκα να φτιάξω μια από τις αγαπημένες, εύκολες και πασίγνωστες συνταγές για μοσχομυριστά, ατομικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grψωμί μαργαρίτα συκωτάκια κοτόπουλου αυγά μπέικον φέτα ανθότυρο πιπεριά Φλωρίνης άνιθο Φύλλα δάφνης Οδηγίες 15-20' Βάζουμε τα συκωτάκια σε ένα τηγάνι με[...]
Πηγή: cookpad.com/gr