Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Τα ψωμάκια αυτά είναι ιδανικά για πάρτι ! Υλικά 25 στρογγυλά ψωμάκια μπριός (μικρά) ½ κιλό κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πακέτο κουκουνάρια ασπράδι 1 αυγού[...]
Πηγή: greekmasa.grΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΑΦΡΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΑΘΟΥΝ... ΥΛΙΚΑ: 500gr ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΕΡΗ ΜΑΓΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤ.[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα! Το φούρνισμα είναι ένας από τους σύγχρονους τρόπους χαλάρωσης κατά κοινή ομολογία των απανταχού ειδικών. Αυτό που κάποια χρόνια ήταν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grFor English, scroll down Αφράτα, βουτυράτα και τόσο νόστιμα, αυτά τα γρήγορα ψωμάκια με μπέικον και γλυκοπατάτα, είναι σίγουρο ότι γίνουν τα αγαπημένα σας. Η[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grτο ψωμάκι το φτιάχνω με προζύμι που κρατάω εδώ και το ανανεώνω κάθε εβδομάδα!!!! Προζύμι μπορείτε να βρείτε και από τον φούρνο Υλικά για 2 ψωμάκια μεγάλα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grενα κιλό αλέρι δυνατό ή για ολες τις χρήσεις δυο φακελάκια μαγια 200 γρ λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες με το λαδι τους λιγο ξίδι λιγο πιπέρι φρεσκια ρίγανη[...]
Πηγή: cooktherapy.grΨωμάκια φτιαγμένα για υψηλών προδιαγραφών προορισμό! Αυτόν του να γίνουν τέλεια σπιτικά μπέργκερς για ιδανικές συνταγές, γευστικές δημιουργίες, χορταστικές[...]
Πηγή: kitchenstori.esψωμί για τοστ κασέρι σε φέτες ζαμπόν σε φέτες ελιές, φέτα 1. Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί, τις βουτάμε σε γάλα και τις βάζουμε σε ταψάκι. 2.. Από πάνω[...]
Πηγή: cooktherapy.grΨωμάκια που τα φτιάχνουν στην Σουηδία, είναι πολύ μυρωδάτα, και νόστιμα, γίνονται κολατσιό για τα παιδάκια στο σχολείο αλλά και για το καθημερινό μας τραπέζι![...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.com4 ψωμάκια κάιζερ ½ στήθος κοτόπουλο 4 μανιτάρια πόρτο μπέλο κομμένα σε φέτες ¼ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 κ.γ. βούτυρο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 φέτες τυρί[...]
Πηγή: cooklos.grΠερί Slow Food*... Έχω φάει ένα κολληματάκι τελευταία κι έχω βαλθεί να αναλύσω όλους τους όρους που έχουν να κάνουν με το φαγητό. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας πω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grγια τα μπιφτέκια ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες ή ½[...]
Πηγή: cooklos.grΚυριακή σήμερα και έχοντας αρκετό χρόνο ελεύθερο, σκέφτηκα να φτιάξω μια από τις αγαπημένες, εύκολες και πασίγνωστες συνταγές για μοσχομυριστά, ατομικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜε το ψωμί με συνδέεει μια ιδιαίτερη σχέση. Όχι μόνο επειδή το τρώω με όλα σχεδόν τα φαγητά, ακόμα και με τα μακαρόνια, αλλά και επειδη με αυτό συνδέονται οι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΈχουμε μείνει από ψωμί, κανένα πρόβλημα! Σε ελάχιστο χρόνο, κάνουμε ψωμάκια, στο ταψί για μάφινς, σκέτα, ή με γεύσεις, με ότι μας βρίσκετε στο ψυγείο, τυρί,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr