Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Απο την πρώτη στιγμή που τα δοκίμασα, ξετρελάθηκα!!! Είναι αφράτα και τραγανά, μυρίζουν σαν πίτσα και τρώγονται ακόμα και σκέτα..... Τι χρειαζόμαστε: 1 κυβάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 30/09/2015 σε Βασικές παρασκευές, Συνταγές Ψωμάκια μπύρας των 10 λεπτών Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους, για υπέροχα ψωμάκια μπύρας με πολύ[...]
Πηγή: sintayes.gr΄Αλλο ένα πανεύκολο και γευστικό ψωμάκι με 3 διαφορετικές γεμίσεις! Η αρχική συνταγή είναι με μουστάρδα,βασιλικό,ματζουράνα και τυριά εγώ την διαφοροποίησα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΨωμάκια πεντανόστιμα, τραγανά και αφράτα!! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Για μπουφέ Όλες οι συνταγές Προετοιμασία μαγιάς[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 κ.σ αλάτι 1 κ.γ πάπρικα γλυκιά 1/2 κ.γ ζάχαρη 750 ml χλιαρό νερό 1 φλυτζανάκι του καφέ λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος Προετοιμασίας: 90 λεπτά Υλικά: 800 αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. καλαμποκάλευρο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φακελάκι ξερή μαγιά 3 -4 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΨωμάκια αρωματικά Υλικά 500 γρ αλεύρι 300 γρ χλιαρό νερό ½ κ,γλ αλάτι 1 φακελάκι μαγιά ξερή Αρωματικά, όπως δεντρολίβανο, θυμάρι Λίγο ελαιόλαδο 3-4[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr4 ψωμάκια πολύσπορα 4 κ.γ. ελαιόλαδο 8 λεπτές φέτες καπνιστό κασέρι 4 φέτες ντομάτα 8 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι 4 φέτες αγγούρι 4 φέτες πιπεριά Κόβουμε[...]
Πηγή: cooklos.grΟ χρόνος ετοιμασίας κυμαίνεται από 6 ως και 8 ώρες (όσο αργότερα ανέβει η ζύμη, τόσο νοστιμότερα γίνονται!). Ο συνδυασμός από διάφορα αλεύρια παίζει σημαντικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΡοδοκοκκινα και κρατσανιστα απ΄εξω, αφρατα και βελουδινα απο μεσα! και πανευκολα, ε? ;) Τι χρειαζόμαστε: 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 300 ml νερό 200 γρ. τηγμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη βασική ζύμη χρειαζόμαστε: 1 κύβο μαγιά 2 ποτήρια νερό 2 κουταλάκια κοφτά αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 3 ποτήρια αλεύρι ζυμωτό 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚυριακή σήμερα και έχοντας αρκετό χρόνο ελεύθερο, σκέφτηκα να φτιάξω μια από τις αγαπημένες, εύκολες και πασίγνωστες συνταγές για μοσχομυριστά, ατομικά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αυγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη[...]
Πηγή: sidagi.grΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αβγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη 1[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αβγό 1/4 κούπας νερό χλιαρό 3/4 κούπας γάλα χλιαρό 1/4 κούπας ζάχαρη 1[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΤα πιο νόστιμα και μαλακά ψωμάκια για να γεμίσουν με ό,τι λαχταράτε και να στολίσουν το μπουφέ σας σε κάθε ειδική περίσταση! Ιδανικά για hot dog, για γέμιση[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr