Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Μια αγαπημένη συνταγή από το περιοδικό ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (τεύχος Αύγουστος 1999) Υλικά Για την τάρτα: 2 φλ. τσ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2-3 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια ελαφριά τάρτα με την αγαπημένη μου ζύμη σας έχω σήμερα, από ένα βιβλιαράκι του Μαμαλάκη. Την ζύμη αυτή την έχω φτιάξει αμέτρητες φορές και για γέμιση[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά για 1 στρογγυλό ταψί 26 εκ.: Για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι 150 γρ. μαργαρίνη παγωμένη σε κομμάτια 1 κ.γλ. αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 2-3 κ.σ. νερό Για τη γέμιση:[...]
Πηγή: easykuzina.grΥλικά για την τάρτα 2 ντομάτες 3 μοτσαρέλες στρογγυλές 100 γρ περίπου η μία 1/2 ματσάκι βασιλικού αλάτι και πιπέρι 50 γρ ελαιόλαδο 1 ζύμη κουρού φύλλα ρόκας[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά φύλλα σφολιάτας: 2 ελαιόλαδ:ο 7 κουταλιές κασέρι (ή μοτσαρέλα): 500 γρ., κομμένο σε φετάκια ντομάτες: 4 κομμένες σε ροδέλες σκόρδο: 1 σκελίδα λιωμένη[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ πιο γρήγορη τάρτα-πίτσα που έχεις ετοιμάσει ποτέ. Αρκεί να φυλάς στην κατάψυξη ένα φύλλο σφολιάτας και σε χρόνο μηδέν και με κόπο μηδέν θα έχεις μια ελαφριά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά 9 μικρές ντομάτες ξεφλουδισμένες, κομμένες σε τέταρτα 1 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο 1 κ.σ. καστανή ή μαύρη ζάχαρη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 1 φακελάκι ξερή μαγιά (σκόνη) 1/4 κούπα καφέ ελαιόλαδο 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι διαλυμένο σε (περίπου 1½ ποτήρι νερού) νερό[...]
Πηγή: sidagi.grΜια συνταγή από τον τόμο μαγειρικής της Χρύσας Παραδείση Τι χρειαζόμαστε: 3 φλυτζάνια αλεύρι 1 1/2 κ.γ. κοφτό baking powder 1/2 κ.γ κοφτό αλάτι 2/3 κούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη απλή και νόστιμη αλμυρή τάρτα από τον Αλέξανδρο Γιώτη!!Σας μεταφέρω την συνταγή όπως είναι. Μπορείτε όμως να φτιάξετε μια πολύ ωραία ζύμη τάρτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Υλικα για ταρτα: 1 κεσεδακι γιαουρτι 3/4 ποτηριου νερου λαδι 3/4 ποτηριου νερου γραβιερα πικαντικη 1/2 κιλο περιπου αλευρι για ολες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυζητώντας με την Claire στο chat room και με αφορμή την τοματόπιτα της Lilly της περιέγραψα μια τάρτα μου και μου ζήτησε να της την δώσω και επειδή δεν χαλάω[...]
Πηγή: greekmasa.grO βασιλικός είναι το πιο γερό αρωματικό ατού της καλοκαιρινής μαγειρικής. Πλατύφυλλος ή μη (ο λεγόμενος ‘ελληνικός’), καταπράσινος ή ελαφρά[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής σφολιάτα βουτύρου: 1 πακέτο (500 γρ.) πεκορίνο: 100 γρ. τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 100 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα.: 250 γρ. τριμμένη κρεμμύδια: 2[...]
Πηγή: icookgreek.com1 φύλλο σφολιάτας (η συσκευασία περιέχει συνολικά 2 φύλλα σφολιάτας) 1,5 κ.σ. μουστάρδα απλή (ή πέστο ή πάστα ελιάς) 2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε λεπτές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τη βάση 260 γρ. Αλεύρι γοχ Αλλατίνη 1 κ.γ. αλάτι χοντρό 180 γρ. βούτυρο 1 κ.σ. ξύδι ¼ της κούπας νερό 2 ντομάτες 3 μοτσαρέλες στρογγυλές 100[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤραγανή, ζουμερή, απλά υπέροχη!!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 200 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη από το ψυγείο 400 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό νερό λίγο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grO βασιλικός είναι το πιο γερό αρωματικό ατού της καλοκαιρινής μαγειρικής. Πλατύφυλλος ή μη (ο λεγόμενος ‘ελληνικός’), καταπράσινος ή ελαφρά κοκκινωπός και[...]
Πηγή: pandespani.com