Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
1.200 γραμμ. μοσχάρι (κόντρα ή φιλέτο ή πρώτες μπριζόλες ενωμένες χωρίς κόκαλο) 1 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο 1 κλαδάκι θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα 3[...]
Πηγή: argiro.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι (κόντρα ή φιλέτο ή πρώτες μπριζόλες ενωμένες χωρίς κόκαλο) 1 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο 1 κλαδάκι θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα 3[...]
Πηγή: argiro.gr