Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Τι καλό σας έχουμε σήμερα; Ψαράκι, αλλά σε μια εκδοχή από την Κίνα! Κίνα λέμε, αλλά ο γαλέος είναι (κατά τον ψαρά) ελληνικός και χρησιμοποιήσαμε και λίγο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να συνδυάζει επιρροές από διαφορετικές[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr