Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Με μια λέξη: Λουκούμι! Υλικά: 1 κιλό χοιρινή πανσέτα σε χοντρές φέτες 4-5 κουταλιές σπορέλαιο 2-3 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 2 κουταλιές ζάχαρη μαύρη 4[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑπό το περιοδικό ΗΧΩ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ της κ. Ιωάννας Μούτση - Κάρυστος Το φαγητό μαγείρεψε η κ. Σεβαστή Νικολάου Ζωγράφου. Υλικά : 6 μεγάλες χοιρινές πανσέτες[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά 1 κιλό χοιρινή πανσεττα χωρίς δέρμα και κοκκάλο 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο πολύ ψιλοκομμένες ή[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη χοιρινή πανσέτα 1,4 κιλά Χοιρινή πανσέτα, χωρίς κόκκαλο και δέρμα 60 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Πελτές ντομάτας 200 γρ. Κρεμμύδι,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Πεντανόστιμα και εύκολα μεζεδάκια για να απολαύσετε ένα κρασί ή μία μπύρα με την παρεούλα σας. Υλικά: 6 - 7 πανσέτες χοιρινές Για τη[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥΛΙΚΑ για πανσέτα: 800 γρ. πανσέτα σε φέτες λίγο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι ΥΛΙΚΑ για την σάλτσα: 1 κούπα κέτσαπ 4 κουταλιές μαύρη ζάχαρη 4 κουταλιές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τις πανσέτες 800 γρ. πανσέτα σε φέτες ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα 50-100 ml ούζο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κούπα κέτσαπ 4 κ.σ. μαύρη μαλακή ζάχαρη[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com