Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά: 2 αυγά σκόρδο Τρόπος παρασκευής Βράζουμε 2 αυγά σφικτά. Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε 4 κομμάτια το καθένα. Κτυπάμε 2 σκελίδες σκόρδο με λίγο αλάτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα βραστά πασχαλινά (και όχι μόνο) αυγά βρίσκουν ένα προορισμό! Τι χρειαζόμαστε: Φρέσκα αυγά Παρθένο ελαιόλαδο Κόκκοι από διάφορα πιπέρια Φρέσκα αρωματικά:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα βρασμένα πασχαλινά αυγά, αλλά και για κάθε άλλη στιγμή... Πεντανόστιμο μεζεδάκι με αυγά! Τι χρειαζόμαστε: βρασμένα αυγά ξύδι ελαιόλαδο μουστάρδα αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣίγουρα θα έχει τύχει να ακούσετε τα πειράγματα για το αν ξέρετε να βράζετε αυγά, που σκοπό έχουν να αμφισβητήσουν τις αδιαμφισβήτητες μαγειρικές σας[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΣας περίσσεψαν αυγά από το Πασχα; Μην τα πετάξετε. Κάντε τα τουρσί. Την ιδέα μας την είχε δώσει η Ελένη από το hungry. Πειραματίστηκα κάμποσες φορές διότι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr2 αυγά αλάτι πιπέρι Σ’ένα μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι βάζουμε νερό, τόσο ώστε να μην υπερχυλίζει όταν προσθέσουμε τα αυγά μας και το αφήνουμε να βράσει .[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (2 μερίδες) : 2 αυγά βραστά 2 φέτες ζαμπόν εξαιρετικής ποιότητας λίγο τυρί τύπου μασκαρπόνε αλάτι, ταμπάσκο λίγο άνηθο Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ[...]
Πηγή: yumyum.grΣίγουρα θα έχει τύχει να ακούσετε τα πειράγματα για το αν ξέρετε να βράζετε αυγά, που σκοπό έχουν να αμφισβητήσουν τις αδιαμφισβήτητες μαγειρικές σας[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο πιάτο, που τρώγεται όλες τις εποχές, εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο. Ταυτόχρονα, είναι κι ο πιο ωραίος τρόπος για να καταναλώσουμε τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι οδηγίες για το βράσιμο του αυγού, σχεδόν σ᾿ όλα τα βιβλία μαγειρικής, αναφέρουν 5΄- 6΄ λεπτά για μελάτο αυγό, 7΄- 8΄ λεπτά για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυγά βραστά τουρσί με αρωματικά βότανα Περιγραφή Τα βραστά πασχαλινά (και όχι μόνο) αυγά βρίσκουν ένα προορισμό! Τι χρειαζόμαστε: Φρέσκα αυγά Παρθένο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα πολύ ωραίο πιάτο, που τρώγεται όλες τις εποχές, εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο. Ταυτόχρονα, είναι κι ο πιο ωραίος τρόπος για να καταναλώσουμε τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠολύ εμφανίσιμο πιάτο, που γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Το αλεύρι, το αυγό και η φρυγανιά, τα κάνουν νοστιμότατα, με πολύ ωραία και τραγανή χρυσαφένια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνας εξαιρετικά απλός και εύκολος τρόπος, για να φτιάξουμε ένα νόστιμο ορεκτικό με βραστά αυγά ή για να διατηρήσουμε πολύ περισσότερο τα πασχαλινά αυγά που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr