Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Για το φύλλο 400 γραμμ. αλεύρι σκληρό (για ψωμί) 1 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. βούτυρο αγελαδινό κομμένο σε κομματάκια 100 γραμμ. μαργαρίνη κομμένη σε κομματάκια[...]
Πηγή: argiro.grH Γελαστίνα υπήρξε μια από τις πολύ αγαπημένες μου e-φιλενάδες. Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια σε κάποιο μαγειρικό site, κάναμε πολύ καλή παρείτσα, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια το φύλλο 400 γραμμ. αλεύρι σκληρό (για ψωμί) 1 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. βούτυρο αγελαδινό κομμένο σε κομματάκια 100 γραμμ. μαργαρίνη κομμένη σε κομματάκια[...]
Πηγή: argiro.grΚιμαδόπιτα με φύλλο σφολιάτας και κουκουνάρι Φτιάχνουμε εύκολα κιμαδόπιτα με φύλλο σφολιάτας και κουκουνάρι, τραγανή και νοστιμότατη που μπορείτε να την φάτε[...]
Πηγή: greek-visions.com/category/συνταγέςΚιμαδόπιτα με φύλλο σφολιάτας και κουκουνάρι Φτιάχνουμε εύκολα κιμαδόπιτα με φύλλο σφολιάτας και κουκουνάρι, τραγανή και νοστιμότατη που μπορείτε να την φάτε[...]
Πηγή: greek-visions.com/category/συνταγέςΜια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]
Πηγή: pandespani.com