Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Θυμάμαι πως το έχω ξαναπεί,στα μέρη μου το αυγολέμονο το συνηθίζουμε με ντομάτα...μην ξινίζετε!..πρόκειται για ένα καθ΄ όλα ταιριαστό πάντρεμα...η[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓια τα γιουβαρλάκια 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 αβγό 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι τριμμένο ή πολύ ψιλοκομμένο 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. ρύζι[...]
Πηγή: argiro.grΔημοσιεύθηκε Ιανουάριος 10, 2019 Ιανουάριος 10, 2019 Δεν έχω λόγια για τα γιουβαρλάκια, θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα φαγητά. Είναι από τα αγαπημένα μου[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΜια πολύ ωραία συνταγή ,καλοκαιρινή με φρέσκια ντομάτα Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Σερβίρει 4 άτομα 300 γρ.[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά - ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος - 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο - 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη - 4 κ.σ. ρύζι γλασέ ή καρολίνα - ¼ φλ. τς. ελαιόλαδο - 3 κ.σ.[...]
Πηγή: lovecook.gr1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 μέτριο χοντροκομμένο κρεμμύδι 4 κουταλιές της σούπας ρύζι (γλασσέ ή καρολίνα) 4 1/2 φλ. τσαγιού νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ. κιμάς χοιρινός....{βάζω 500 γρ. μόνο μοσχαρίσιο κιμά} 1/2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι γλασέ ή καρολίνα 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 μερίδες 800 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο 2 αυγά μεσαίου μεγέθους 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη 3 κουταλιές ρύζι (καρολίνα,[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΑυτό και τα γιουβαρλάκια αυγολέμονο , είναι τα δύο φαγητά, που όταν το φτιάχνω, ακολουθώ «κατά γράμμα» τις συνταγές της γιαγιάς μου και ποτέ δεν έχω[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων! Γιουβαρλάκια, από το τούρκικο yuvarlak που σημαίνει σφαιρικός. Ακόμη μια τούρκικη λέξη για ένα φαγητό συνηθισμένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα κόκκινα! Τα καλοκαιρινά! Με το που μπαίνει το καλοκαίρι τα γιουβαρλάκια στο σπίτι μας δεν γίνονται πια σούπα . Απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Σιγά σιγά καλοκαιριάζει έξω και φτάσαμε και στην καλοκαιρινή έκδοση αυτού του φαγητού το οποίο γίνεται με σάλτσα αντί για αυγολέμονο.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Οι πρόσφατες βροχές έχουν κάνει ήδη το θαύμα τους. Βαρέθηκα να καθαρίζω αλλά άξιζε τον κόπο όπως πάντα. Κάποια[...]
Πηγή: bostanistas.grΑρωματικό πιάτο εποχής! Τα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Οι πρόσφατες βροχές έχουν κάνει ήδη το θαύμα τους. Βαρέθηκα να καθαρίζω αλλά άξιζε τον κόπο όπως[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πιο αγαπημένο φαγητό του γιου μου και του άντρα μου. Τα γιουβαρλάκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους, και ειδικά αν τα φτιάξουμε με μια πηχτή σάλτσα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με μικρές διαφοροποιήσεις. Ουσιαστικά και τα[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Τελικά δεν το γλίτωσα· τον άρπαξα τον κορονοϊό κι ας είναι καλά η επιστήμη που μας έδωσε το κατάλληλο φάρμακο. Μπορεί να μου[...]
Πηγή: bostanistas.gr