Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να "κρύψετε" λαχανικά σε ένα φαγητό που συνήθως αγαπάνε τα παιδιά. Υλικά Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ για 6-8 μεριδες -500γρ κιμα μοσχαρισιο -500γρ κιμα χοιρινο -2 φλυτζ.του καφε ρυζι γλασε -1 κρεμμυδι ξερο -4-5 φυλαρακια δυοσμο ψιλοκομμενο -1 κουπα ανηθο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Οι πρόσφατες βροχές έχουν κάνει ήδη το θαύμα τους. Βαρέθηκα να καθαρίζω αλλά άξιζε τον κόπο όπως πάντα. Κάποια[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία μοναδική συνταγή με μυστικό για έξυπνο και γρήγορο αυγολέμονο. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 35΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑρωματικό πιάτο εποχής! Τα χόρτα ήταν πολλά και αρωματικά. Οι πρόσφατες βροχές έχουν κάνει ήδη το θαύμα τους. Βαρέθηκα να καθαρίζω αλλά άξιζε τον κόπο όπως[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο πιο αγαπημένο φαγητό του γιου μου και του άντρα μου. Τα γιουβαρλάκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους, και ειδικά αν τα φτιάξουμε με μια πηχτή σάλτσα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια μπορούμε να τα φάμε είτε σαν σούπα είτε με σάλτσα αυγολέμονο, πάνω κάτω έχουν την ίδια διαδικασία με μικρές διαφοροποιήσεις. Ουσιαστικά και τα[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΓιουβαρλάκια αυγολέμονο Άτομα: 3-4, Χρ. προετοιμασίας: 45′, Χρ. μαγειρέματος: 30′, Κόστος: 7€ ΥΛΙΚΑ Για τα γιουβαρλάκια 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά [...]
Πηγή: foodtrails.grΥΛΙΚΑ: 750gr ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ (ΦΡΕΣΚΟ) ΜΙΣΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΕ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΧΛΩΡΑ ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ 3 ΑΥΓΑ 2 ΛΕΜΟΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΥλικά: 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 40 γρ.ρύζι γλασσέ 1 αυγό 3 αυγά 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ ανηθο 2 κ.σ μαιντανό 2 κ.σ δυόσμος αλάτι πιπερι 500 γρ[...]
Πηγή: greekmasa.grΓιουβαρλάκια Υπέροχη σούπα, τα αγαπημένα γιουβαρλάκια. Η λέξη γιουβαρλάκια, προέρχεται από την τουρκική λέξη yuvarlak που σημαίνει "στρογγυλός". Ο λόγος,[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΕίναι η πιο... χορταστική σούπα. Τρυφερός κιμάς από μοσχαρίσιο κρέας, ρύζι και νόστιμο ζουμάκι αυγολέμονο είναι τα μυστικά της επιτυχίας του. Δεν είναι ανάγκη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑπό τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων! Γιουβαρλάκια, από το τούρκικο yuvarlak που σημαίνει σφαιρικός. Ακόμη μια τούρκικη λέξη για ένα φαγητό συνηθισμένο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτές τις μέρες που το κρύο είναι τσουχτερό, οι σουπίτσες είναι απαραίτητες για τον οργανισμό μας. Εχουν πολλές βιταμίνες και είναι ότι πρέπει για τα παιδάκια[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΘυμάμαι πως το έχω ξαναπεί,στα μέρη μου το αυγολέμονο το συνηθίζουμε με ντομάτα...μην ξινίζετε!..πρόκειται για ένα καθ΄ όλα ταιριαστό πάντρεμα...η[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΓιουβαρλάκια από τη γιαγιά μου, χωρίς αυγά και αυγολέμονο, γευστικότατα και εύκολα! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι τριμμένο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦαγάκι αγαπημένο της οικογένειας μου και δε λείπει από το εβδομαδιαίο μενού ειδικά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Ξέρω πως η συνταγή μου μοιάζει με κάποιες[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτές τις μέρες που το κρύο είναι τσουχτερό, οι σουπίτσες είναι απαραίτητες για τον οργανισμό μας. Εχουν πολλές βιταμίνες και είναι ότι πρέπει για τα παιδάκια[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr