Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 4 κονσέρβες τόνο στραγγισμένο (416 γρ) 3/4 του φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα 6 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 4 κουτ. μαϊντανό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγές της εποχής από τον Βασίλη Τσαγκάρη και τον Ηλία Μπαλάσκα Υλικά (για 4 άτομα) Για τα γιουβαρλάκια ½ κιλό χοιρινό κιμά (δύο φορές αλεσμένο) 6[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 650 γρ. κιμάς, μισός χοιρινός-μισός μοσχαρίσιος 1/2 φλ. τσ. ρύζι καρολίνα 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα στο μπλέντερ 1/2 φλ. τσ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiTα γιουβαρλάκια από ψάρι, σε σχέση με τα γιουβαρλάκια από κρέας, έχουν μια εγγενή φινέτσα, η οποία συμπληρώνεται πολύ ωραία από το μελισσόχορτο που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 3/4 κ. κιμάς μοσχαρίσιος και αρνίσιος 1/2 φλ.τσ. ρύζι για γεμιστά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αβγά 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομένος 10-12 φρέσκα κρεμμυδάκια 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami