Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 220 συνταγές
Ευκολα, νοστιμα, σταθερη αξια της Ελληνικης κουζινας Τι χρειαζόμαστε: 500 gr κιμα μοσχαρισιο 1 κρασοποτηρο ρυζι νυχακι (6 κουταλιες σουπας) 1 κρεμυδι μετριο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 4 κονσέρβες τόνο στραγγισμένο (416 γρ) 3/4 του φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια τριμμένα 6 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 4 κουτ. μαϊντανό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για τα γιουβαρλάκια 1/2 κιλό κιμά 1 αυγό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο 2 κουτ.σούπας φρυγανιά 1 maggi 1 κουτ.σούπας λάδι[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΓιουβαρλάκια Υπέροχη σούπα, τα αγαπημένα γιουβαρλάκια. Η λέξη γιουβαρλάκια, προέρχεται από την τουρκική λέξη yuvarlak που σημαίνει "στρογγυλός". Ο λόγος,[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΜΕ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ Τι θέλετε να μαγειρέψω αύριο; Έχω κιμά!!! Και εκεί που η πλειοψηφία αποφάσισε " ταλιατέλες με κιμά " , η μικρή κατέβασε τα μούτρα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤα γιουβαρλάκια είναι ένα νόστιμο, εύκολο και γρήγορο φαγητό. Ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Τα υλικά μας: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή αρνί) 1 μεγάλο ξερό[...]
Πηγή: syntagesmamas.grTα γιουβαρλάκια από ψάρι, σε σχέση με τα γιουβαρλάκια από κρέας, έχουν μια εγγενή φινέτσα, η οποία συμπληρώνεται πολύ ωραία από το μελισσόχορτο που[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγές της εποχής από τον Βασίλη Τσαγκάρη και τον Ηλία Μπαλάσκα Υλικά (για 4 άτομα) Για τα γιουβαρλάκια ½ κιλό χοιρινό κιμά (δύο φορές αλεσμένο) 6[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τις αγαπημενες χειμωνιατικες σουπιτσες, τα γιουβαρλάκια τα αγαπαμε και τα τρωμα μανιωδως! Υλικά (για 3 πιάτα - γύρω στα 12 γιουβαρλάκια) για τα[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή για τις μαμάδες που θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους λαχανικά.. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιμά μοσχαρίσιο 1 φλ. του καφέ ρύζι 1 κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα γιουβαρλάκια είναι μια νόστιμη, χορταστική και πολύ τονωτική σούπα. Τη μαγείρευε πολύ τακτικά η φίλη μου η Amal και τα παιδιά της τη λάτρευαν. Αποτελούσε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑς φτιάξουμε ένα παραδοσιακό φαγητό. Ποιος δεν έχει φάει γιουβαρλάκια από τα χέρια της μάνας του; Για να δούμε πώς θα το κάνουμε: Γιουβαρλάκια Υλικά για 6-8[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grgreekmasa.gr - Γιουβαρλάκια κοκκινιστά Νο.02 (αυγολέμονο) - conan30 (07/10/2010) -[...]
Χορτοφαγικά, νηστίσιμα ή αλλιώς vegan γιουβαρλάκια Υλικά: Για τα γιουβαρλάκια: 500 γρ. ρύζι 250 γρ φακή χονδρή (μισό σακουλάκι) 2 μεγάλα κρεμμύδια τριμμένη[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr1/2 κιλό κιμά 2 φέτες ψίχα ψωμιού άσπρου μουσκεμένο σε νερό και στυμμένο 1 φλιτζάνι λάδι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζανάκι του[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό κιμά 2 φέτες ψίχα ψωμιού άσπρου μουσκεμένο σε νερό και στυμμένο 1 φλιτζάνι λάδι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζανάκι του[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣε πολλούς δεν αρέσουν οι σούπες. Μία εντελώς διαφορετική άποψη για τα γιουβαρλάκια πολύ νόστιμη, που ποτέ κανείς κρεατοφαγος δεν εχει σνομπάρει........ Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Κιμά μοσχαρίσιο 1 κιλό περίπου Ρύζι καρολίνα 2 φλυτζάνια του καφέ Κρεμμύδι ξερό 1 Λεμόνια 2 Αλεύρι Άνιθο 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο Αλάτι - πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.gr