Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Καλή σας μέρα!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε καλά! Κρύο πολύ σήμερα εδώ, στη Θεσσαλονίκη!! Μπρρρρρ!!!! Η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα... τι έπεσε δηλαδή που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 1 κιλό λάδι: 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη: 4 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκαλιού: 4 κουταλιές της σούπας νερό: 2 ποτήρια[...]
Πηγή: icookgreek.comΕίναι τα διάσημα ξεροτήγανα! Αφράτη τραγανή ζύμη με μέλι που τρώς και δεν θες να σταματάς! Υλικά 1/3 φλ. τσαγιού νερό 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1/3 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr«Τρέχα να αγοράσεις ένα κιλό αλεύρι, πρόσεχε, αγίου Γεωργίου!» μου φώναζε η γιαγιά μου από το παράθυρο. Μόλις γύρισα τα είχε όλα τα υλικά έτοιμα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα ξεροτήγανα είναι το γνησιότερο γλυκό για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, όμως, τα βρίσκουμε πια ολοχρονίς σε φούρνους και ζαχαροπλαστεία ενώ στα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε καλά! Κρύο πολύ σήμερα εδώ, στη Θεσσαλονίκη!! Μπρρρρρ!!!! Η θερμοκρασία έπεσε κατακόρυφα... τι έπεσε δηλαδή που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1/3 φλ. νερό 1/3 φλ. κονιάκ 1/3 φλ. σπορέλαιο 1 φλ. χυμός πορτοκάλι 1 κ.γλ. κοφτό σόδα 2 πορτοκάλια (ξύσμα) όσο σηκώσει αλεύρι που φουσκώνει μόνο του[...]
Πηγή: argiro.gr4 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Χυμό και ξύσμα απο 2 μικρά ακέρωτα πορτοκάλια 1 /2 κ.γ κοφτό σόδα μαγειρικής 1/4 φλ. σπορέλαιο 3 κουταλιές κονιάκ 1/2 φλ.[...]
Πηγή: argiro.grΞεροτήγανα Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά Υλικά 4 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Χυμό και ξύσμα απο 2 μικρά ακέρωτα[...]
Πηγή: kouzzzina.grΥλικά 1 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, 1 κοφτό κουταλάκι μαγειρική σόδα, 1/3 φλ. νερό, 1/3 φλ. μπράντι, 1/3 φλ. λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 2 γεμάτες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓιορτινές συνταγές για νησιώτικα ξεροτήγανα όλο μέλι και αρώματα και μαρόν γλασέ, την περίφημη γαλλική λιχουδιά που μπορεί να είναι χρονοβόρα, αξίζει όμως τον[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΘυμάμαι μικρή όταν έμπαινε η Σαρακοστή και ξεκινούσε η νηστεία η μαμά μου έκανε ένα περίεργο γλυκό που ήταν τραγανό και κολλούσε. Πως να αντισταθεί ένα παιδάκι[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥλικά 3 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι 3 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού 4 κουτ. σούπας νερό 3 κουτ. σούπας λάδι λάδι για τηγάνισμα ελάχιστο αλάτι Για[...]
Πηγή: greekcook.grΞεροτήγανα νηστίσιμα Για τους νησιώτες τα ξεροτήγανα δεν είναι μόνο ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό κέρασμα αλλά τα προσφέρουμε στους γάμους[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΞεροτήγανα Υλικά 400 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλιτζάνια του καφέ σπορέλαιο ο χυμός και το ξύσμα 2 πορτοκαλιών 1 κουταλιές γλυκού σόδα 1[...]
Πηγή: greekouzina.gr