Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Υλικά (για 4 ΑΤΟΜΑ) 250 γρ. (1/2 πακέτο) λιγκουίνι ή σπαγέτι, 4 φέτες ξιφία ή τόνου 150 γρ. περίπου η καθεμιά, 4 φιλετάκια αντσούγιας, ξεπλυμένα και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕίναι ένα ψάρι που έχει κακό όνομα ότι είναι στεγνό και κάπως σκληρό. Σας προτείνουμε μια πανεύκολη συνταγή για να γίνει τρυφερό, ζουμερό πολύ νόστιμο. ΥΛΙΚΑ[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 6 ίσα περίπου κομμάτια ξιφία χωρίς κόκαλο και πέτσα (στέικ) στο 1-1 1/4 κιλό (ζητήστε από τον ιχθυοπώλη σας να σας κόψει το ψάρι), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 φέτα ξιφία γύρω στο 1 1/4 κιλό, χωρίς κόκαλο και πέτσα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα στη μέση και ύστερα σε λεπτά φετάκια 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 6 κομμάτια φιλέτο ξιφία, σύνολο 1-1¼ κιλό περίπου χωρίς πέτσα και κόκαλα, 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 1 μέτριο κρεμμύδι μοιρασμένο και σε κυβάκια, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό περίπου ξιφία σε 1 µεγάλη ή 2 µικρότερες λεπτές ροδέλες, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλάκι ξεφυλλισµένο φρέσκο θυµάρι, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com