συνταγες για τσιζκεικ | τουρτες γενεθλιων συνταγες | cheesecake | παγωτο βανιλια σε παγωτομηχανη | ο τονος ειναι νηστισιμος | αστακός συνταγή | κρεας λεμονατο | σαλατες με μακαρονια | τσιζκεικ βυσσινο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Λικέρ Μανταρίνι

Το πιο γνωστό ίσως, σπιτικό λικέρ, με φίνο άρωμα, που θα σας κερδίσει με την καταπληκτική του γεύση. Είναι πάρα πολύ εύκολο στην παρασκευή του, με σίγουρη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Παγωμένος στιγμιαίος καφές (φραπέ ή frappé)

Ο στιγμιαίος καφές ή φραπέ(ς), όπως συνηθίζουμε να τον λέμε, είναι ένα αφρώδες κρύο ρόφημα, που πρωτοπαρασκευάστηκε στην Ελλάδα. Η δημιουργία του, απ᾿[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Λικέρ εσπρέσσο (espresso)

Ένα ωραιότατο και πανεύκολο λικέρ, που γίνεται μέσα σε δυο - τρεις μέρες. Μπορούμε να το φτιάξουμε με όποιο ποτό θέλουμε, αλλά καλύτερο γίνεται με βότκα, που[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Λικέρ πικραμύγδαλο (amaretto)

Το λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Παγωμένος στιγμιαίος καφές (φραπέ ή frappé)

Ο στιγμιαίος καφές ή φραπέ(ς), όπως συνηθίζουμε να τον λέμε, είναι ένα αφρώδες κρύο ρόφημα, που πρωτοπαρασκευάστηκε στην Ελλάδα. Η δημιουργία του, απ᾿[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ζεστός στιγμιαίος καφές (νες)

Ήρθαν τα πρώτα κρύα και μαζί ο καιρός για ζεστό καφεδάκι και χουχούλιασμα στο σπίτι. Καλός ο ελληνικός, δε λέω, αλλά ένας ζεστός στιγμιαίος καφές, (νες όπως[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Στιγμιαίος καφές (φραπέ ή frappé) με παγωτό

Την εποχή που ο φραπέ(ς) βασίλευε και ήταν η πρώτη μας επιλογή στις καφετέριες, δεν ήταν λίγες οι φορές που τον προτιμούσαμε με παγωτό, που του έδινε άλλη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Εσπρέσσο φρέντο καπουτσίνο (espresso cappuccino[...]

Κάποτε που τα πράγματα ήταν απλά, υπήρχαν μόνο τέσσερα είδη καφέδων και είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο. Τα χρόνια πέρασαν, οι συνήθειες άλλαξαν, στο «καφέ της[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ελληνικός καφές ή τούρκικος - πως φτιάχνεται

Είναι ο καφές που φτιάχνεται με ψήσιμο , αλεσμένων σε σκόνη καβουρντισμένων κόκκων καφέ, σε μπρίκι με νερό, με την προσθήκη ή όχι, ζάχαρης. O παλιός[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Χημικά Πρόσθετα Τροφίμων «E» - Επικίνδυνα,[...]

Τα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy