μαρμελάδα ροδάκινο βέφας | σνιτσελ μοσχαρισιο | ζαμπονοτυρόπιτα με μπεσαμελ | ροδακινο μαρμελαδα αργυρω | μαριναδα κοτοπουλου ακης | σαλατα με βραστα λαχανικα | ψητα λαχανικα στη λαδοκολλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις ρακι

Βρέθηκαν 50 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ // PREPARATO[...]

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ Μετά από την συμπυκνωμένη λεμονάδα (συνταγή εδώ ) που φτιάχνω ανελλειπώς τα τελευταία χρόνια, φέτος δοκίμασα και την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΚΟ //  RATAFIA DI FICHI ACERBI

ΛΙΚΕΡ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΥΚΟ Ενα σπάνιο και εξαιρετικό λικέρ της εποχής : πράσινο σύκο! Το λικέρ αυτό δεν το γνώριζα, μέχρι που μία πελάτισσα μου είπε ότι κάπου της[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
APEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ[...]

APEROL SPRITZ : ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΑΠΕΡΙΤΙΦ! Το αγαπημένο μας απεριτίφ, δεν θα μπορούσε παρά να έχει ιταλική καταγωγή! Δροσερό, αρωματικό, ελαφρύ,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ PREPARATO[...]

ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Φέτος με έχει πιάσει μία μανία με την ζεστή σοκολάτα! Ισως επειδή δεν πίνω καφέ εδώ και αρκετούς μήνες, λόγω ομοιοπαθητικής,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ  ♦♦  LIQUORE AL BASILICO

ΛΙΚΕΡ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Η παρατεταμενη καλοκαιρια φετος ευνοησε ιδιαιτερα τους βασιλικους, που ακομη και τωρα - μεσα Νοεμβριου - συνεχιζουν να ειναι καταπρασινοι! Αφου[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ  ♦♦  LA NOCE MOSCATA

ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ Το μοσχοκαρυδο, είναι ουσιαστικα ο σπορος από τον καρπο του δεντρου Myristica fragans , οικογενεια Myristicaceae , που καταγεται από την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ PREPARATO[...]

ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Φέτος με έχει πιάσει μία μανία με την ζεστή σοκολάτα! Ισως επειδή δεν πίνω καφέ εδώ και αρκετούς μήνες, λόγω ομοιοπαθητικής,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ ♦♦ LIMONATA FATTA[...]

ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ Πέρισυ δεν είχα προνοήσει και παρέλειψα να φτιάξω παγάκια με χυμό λεμονιού, όπως κάνω συνήθως. Ετσι ήρθε κάποια στιγμή μέσα στο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ  ♦♦  LO ZUCCHERO LIQUIDO

ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΥΝΟΡΟΔΑ  ♦♦  LIQUORE AI CINORROIDI

ΛΙΚΕΡ ΑΠΟ ΚΥΝΟΡΟΔΑ Η άγρια τριανταφυλλιά ( Rosa canina ) την άνοιξη και το καλοκαίρι μας χαρίζει τα όμορφα άνθη της. Οταν όμως πέσει και το τελευταίο ρόζ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΚΥΔΩΝΙ  ♦♦  RATAFIA DI MELE COTOGNE

ΛΙΚΕΡ ΚΥΔΩΝΙ Ενα μαλλον ασυνηθιστο λικερ. Για να πω την αληθεια, δεν ειναι και παρα πολυ αρωματικο. Δεν προσθεσα μεγαλη ποσοτητα απο κανελα η αλλο μπαχαρικο,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ  ♦♦  MANDARINETTO LIQUORE

MANDARINETTO LIQUORE E arrivato il momento per assagiare il mandarinetto di quest' inverno... Ingredienti : 20-25 mandarini bio, 1 Lt di buona vodka a[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ  ♦♦  RATAFIA' DI MELOGRANO

ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ Yλικα : 5 μετρια ροδια, 1 lt βοτκα ή γκραππα 40°, 1/2 ξυλακι κανελα , 750gr κρυσταλλικη ζαχαρη, 1 lt μεταλλικο νερο. Παρασκευη : Αφαιρεστε τα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ  ♦♦  LIQUORE DI BERGAMOTTO

ΛΙΚΕΡ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ Δεν υπηρχε περιπτωση να μου ξεφυγει και να μην κανω και λικερ απο περγαμοντο! Ιδιαιερα αρωματικο το "μπεργκαμονστελλο" (οι Ιταλοι δεν το[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΚΡΕΜΑ ΚΑΦΕ  ♦♦  CREMA DI LIQUORE AL CAFFE'

ΛΙΚΕΡ ΚΡΕΜΑ ΚΑΦΕ Θα μπορουσαμε να το παρομοιασουμε με σπιτικο bailey's. Τα λικερ ηταν καποτε πολυ στη μοδα, αλλα σημερα εχουν αντικατασταθει απο "μοντερνα"[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ  ♦♦  RATAFIA' DI AMARENΕ

ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ Υλικα : 600 gr βυσσινα, 400 ml καθαρο οινοπνευμα ποτοποιιας 95°, 750 gr κρυσταλλικη ζαχαρη, 1 Lt μεταλλικο νερο, 1/2 ξυλακι κανελα .[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ // LIQUORE AL MANDARINO[...]

ΛΙΚΕΡ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ Το μικρό μου δεντράκι κουμ κουατ, επιβίωσε από 2 μεγάλες παγωνιές και συνεχίζει ακάθεκτο την παραγωγή του! Μετά από το γλυκό κουταλιού[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy