Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Όταν έχεις βυσσινιά στην αυλή δεν μπορείς να το αποφύγεις!!! Έκανα 4.5. 6 κιλά, ούτε που θυμάμαι! Αν έχετε βύσσινα κάντε την πιο εύκολη βυσσινάδα! Πλένουμε τα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜία λεμονάδα που φτιάχνεται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, σε ΕΛΑΧΙΣΤΟ χρόνο, δεν χρειάζεται αραίωμα και... εξαφανίζεται σε χρόνο dt από μικρούς και μεγάλους!!! Τι χρειαζόμαστε: 4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr300 γρ βούτυρο 330 γρ ζάχαρη 4 αβγά 1 μπαστουνάκι βανίλια 100 γρ αλεύρι 200 γρ τριμμένα αμύγδαλα 60 ml εσπρέσσο 325 ml χυμό πορτοκάλι 1 πορτοκάλι 9 γρ κορν[...]
Πηγή: ucook.gr/cook600 ml γάλα 1 ξυλαράκι κανέλα 100 γρ σκούρα σοκολάτα (περιεκτικότητα σε κακάο 60%) την ψίχα απο 1 μπαστουνάκι βανίλια 200 ml δυνατό καυτό καφέ 80 ml κονιάκ το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (2-4 μερίδες) : 300 γρ. βρασμένη ψίχα καβουριού 2 κίτρινα ώριμα γκρέιπφρουτ 200 γρ. μαγιονέζα 50 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι 4 κουτ της σούπας[...]
Πηγή: yumyum.grΤο Amaretto –το όνομά του μας έρχεται από τα Ιταλικά- είναι ένα λικέρ με ελαφρά σκούρο χρώμα και άρωμα και γεύση αμυγδάλου. Πολύ συχνά, αντί για τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΌταν η προσμονή για τον ερχομό των παιδιών είναι μεγάλη και ο χρόνος δεν περνά, πιστεύεις ότι για να τον εξευμενίσεις χρειάζεται κάτι να του προσφέρεις, μπας[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα κεράσια είναι σίγουρα σημάδι πως το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά. Είναι εδώ με τα όλα του, τις ζέστες του, τους καύσωνές του. Κι εμείς τι άλλο να[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια δροσιστική συνταγή για λεμονάδα με ελάχιστα υλικά που φτιάχνω κάθε καλοκαίρι , για τις πολυ ζεστές μέρες. Έχουμε συνηθίσει τους καλοκαιρινούς μήνες που ο[...]
Πηγή: ediva.grΥλικά: 170γραμ. Πλυμένες φλούδες από λεμόνια (μόνο το κίτρινο μέρος) 1250 γραμμάρια τσίπουρο 400-450 γραμμάρια ζάχαρη λίγα μοσχοκάρφια και κανέλα. 500-600[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΟι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή[...]
Πηγή: caruso.gr