Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Μετά την τεντούρα , είναι το πιο αγαπημένο μου λικέρ. Έχει το άρωμα του ούζου, αλλά με πιο ελαφριά και διακριτική γεύση. Οι φλούδες πορτοκαλιού, οι κανέλλες[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈρχονται η γιορτές των Χριστουγέννων και το κρύο δυναμώνει...ένα ποτάκι που μου θυμίζει το Gluhwein στη Γερμανία... θα ζεστάνει και την ψυχή μας... με το άρωμά[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1,5 λίτρο κόκκινο γλυκό κρασί 800 γρ. ζάχαρη 3 κλαράκια αρμπαρόριζα 1 κ.σ. μέλι Οδηγίες 7 Minutes Βάζουμε τα 3 πρώτα υλικά σε μια κατσαρόλα και μετράμε 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 λίτρο ερυθρό οίνο 250 - 300 (γρ.) ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκό το θέλουμε) 30 - 40 φύλλα αρμπαρόριζας (ανάλογα το μέγεθος και την επιθυμητή γεύση) 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά : 750 ml κρασί ξηρό (όποιο εσείς προτιμάτε, ροζέ, λευκό ή κόκκινο, ή ρετσίνα) 150 γραμμάρια ζάχαρη 15-20 φύλλα αρμπαρόριζας 1 ξυλάκι κανέλας[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr«Πάντα τσι τρεις του Νοεμβριού και τσ' εικοστρείς τ' Απρίλη, πανηγυράκι γίνεται στ' Άϊ Γιωργιού τη χάρη» Νοέμβριος, μήνας πολύβουος[...]
Πηγή: bostanistas.gr23/6/14 Σας παρουσιάζω με χαρά τη μοσχομυριστή λεμονάδα της μητερούλας από το Βόλο. Για να δροσιζόμαστε φέτος το καλοκαίρι, χωρίς συντηρητικά, με ένα φρέσκο[...]
Πηγή: zannetcooks.com5-6 φλιτζανια σπόρους απο ρόδια (2 ρόδια μόνο τον χυμό) 5-6 φλιτζάνια ζάχαρη 5-6 φλιτζάνια ρακί ή 3 φλ. ρακί - 3 φλ.ρούμι λευκό 1 ποτηρι νερό 1 ξύλο κανέλας 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ καταπληκτικότερη των καταπληκτικότερων γρανιτών που δοκιμάζει τη γευστική αντοχή όλων μας. Πόση ομορφιά να αντέξει αυτός ο ουρανίσκος τέλος πάντων; Δεν ξέρω[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ αρμπαρόριζα ή αλλιώς πελαργόνι, είναι ένα φυτό με πολύ αρωματικά φύλλα, που το χρησιμοποιούμε στη ζαχαροπλαστική, ή για να φτιάξουμε πολύ ιδιαίτερα και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα σας προτείνει το λικέρ "Παριανή Αμβροσία" Αυτό το αρωματικότατο λικέρ μπορούμε να το φτιάξουμε πολύ εύκολα! Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕίναι κάποιες φορές που τα απλά, τα υγιεινά και τα ελαφριά μας δίνουν τις πιο απολαυστικές γεύσεις! Αν λοιπόν θέλεις παγωτό, απόφυγε τις πολλές θερμίδες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια το λικέρ από ΚΡΑΝΑ: - 1 κιλό κράνα - 1 κιλό ζάχαρη - 1/2 λίτρο άσπρο κονιάκ - 1/2 λίτρο σκούρο κονιάκ - 4-5 γαρύφαλλα - 2 ξυλάκια κανέλας - 1 γυάλινο βάζο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕίναι η εποχή των γλυκών, Λικέρ και Μαρμελάδων, αλλά τί να κάνεις την τόση αρμπαρόριζα που έχεις στη γλάστρα και μοσχοβολάει; Λοιπόν, φτιάξτε αυτό το αρωματικό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό την άνοιξη την καμάρωνα, με τα πανέμορφα, άσπρα της λουλουδάκια, και τώρα την βλέπω από το παράθυρο στολισμένη με τους χρυσοκίτρινους καρπούς. Και τι δεν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com