Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. καβούρι-ψίχα (κονσέρβα ή crab sticks) 4 κ.σ. αβγά αστακού 1 φλιτζ. ρυζόξιδο 1 φλιτζ. mirin 1 αγγουράκι 1 κ.σ. sake 1 κ.σ. soy[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. καβούρι-ψίχα (κονσέρβα ή crab sticks) 4 κ.σ. αβγά αστακού 1 φλιτζ. ρυζόξιδο 1 φλιτζ. mirin 1 αγγουράκι 1 κ.σ. sake 1 κ.σ. soy[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΕλλάς – Ιαπωνία συμμαχία! Τι συμβαίνει όταν 2 Έλληνες με ειλικρινή λατρεία για το φαγητό και την αισθητική της Ιαπωνίας συναντήσουν 2 Ιάπωνες μάγειρες; Μια[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚαβούρια κοκτέιλ σε αβοκάντο (Για 8 άτομα) Υλικά 4 μεγάλα, ώριμα αβοκάντο 4 κ.σ. χυμός λεμονιού 250 γρ. κρέμ-φρές Αλάτι μαύρο πιπέρι 250 γρ. φρέσκα καβούρια[...]
Πηγή: greekouzina.gr