Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Κάποτε το βρίσκαμε στα πιο πολλά σπίτια, στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας, να σερβίρεται στους μουσαφιραίους, μετά το γλυκό σταφύλι . Ένα δροσερό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο Mama Roux από τότε που άνοιξε το 2011 ως σήμερα έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας, κάτι που δεν είναι εύκολο για τα[...]
Πηγή: caruso.grphoto courtesy of jyou.gr To Berlin Raki είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Δεν είναι μόνο μπαρ, δεν είναι μόνο εστιατόριο και σίγουρα δεν είναι bar-restaurant με την[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥΛΙΚΑ 1 λίτρο μαύρη μπύρα 350 γρ. μαυροδάφνη 1 λεμόνι 2 στικ κανέλας 4-5 γαρύφαλλα 3 κ.σ. καστανή ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τη μπύρα, τη μαυροδάφνη, τα λεμόνια[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 λίτρο μαύρη μπίρα 350 γρ. μαυροδάφνη 1 λεμόνι κομμένο στη μέση 2 στικ κανέλας 4-5 γαρίφαλα 3 κ.σ. καστανή ζάχαρη Μέθοδος Εκτέλεσης Βάζουμε τη μπίρα, τη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 ml βότκα 380 ml μαυροδάφνη 6 + 1 ξύλα κανέλας 7 καρφάκια γαρίφαλο 1/4 καρπό μοσχοκάρυδου (κομμάτι να είναι Όχι τριμμένο) Φλούδα από 1/2 πορτοκάλι (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Τεντούρα είναι ένα παραδοσιακό Πατρινό ηδύποτο , με πολύ σκούρο καφεκόκκινο χρώμα, γλυκιά γεύση και υπέροχο άρωμα. Φτιάχνεται με εκχύλιση κανέλλας,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr