Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
Η χειρότερή μου, όταν δεν έχω ούτε τον ελάχιστον χρόνο, έστω τα δέκα εκείνα λεπτά που τα πάντα γύρω ησυχάζουν και είσαι στον κόσμο μόνος με την κούπα, τον[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο εξωτικό ακτινίδιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα φρούτα αφού, εκτός από τη μεγάλη ποσότητα βιταμινών, κυρίως C και Ε, περιέχει επίσης πολλές άλλες ουσίες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς το καλοκαίρι καλά κρατεί και η ζέστη κάνει τα τζιτζίκια να σκάνε, το «τι πίνουμε τώρα» αποτελεί για μένα μόνιμο ερώτημα. Αυτό το καλοκαίρι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: bostanistas.gr« Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα » ακουγόταν από τα ηχεία του μπαρ το τελευταίο βράδυ των δικών μας διακοπών και, όσο κι αν θέλαμε να πιστέψουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μηλίτης (cider), το κρασί που παραδοσιακά γίνεται από μήλα στις βόρειες χώρες, όπου δεν καλλιεργούνται σταφύλια, αλλά και ο απλός χυμός από μήλο, στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ περίοδος της νηστείας μπορεί να ακούγεται μονότονη γευστικά, όμως κρύβει μεγάλο μαγειρικό ενδιαφέρον. Αν για μία εβδομάδα (έστω) ξεχάσεις πως στο ψυγείο[...]
Πηγή: bostanistas.gr... να σου πω ποιος είσαι! Έχει καλοκαιριάσει και έχεις καλέσει φίλους στο μπαλκόνι. Έτσι, γιατί είσαι αγαπησιάρης. Και δεν υπάρχει ίχνος αλκοόλης στα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τότε που ήμουν παιδί και η μητέρα μου ετοίμαζε κατά καιρούς παχύρρευστη, συμπυκνωμένη λεμονάδα - την οποία δεν αγαπούσα ιδιαιτέρως - ποτέ δεν είχα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ εποχή ανήκει δικαιωματικά στις αγκινάρες και στους bostanistas τo αποδεικνύουμε περίτρανα: Kαι πώς δεν τις μαγειρέψαμε! Σε μυρωδάτη μαρινάτα , σκορδάτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λέγαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου με φίλους: πώς θα γίνει να κάνουμε την τσικουδιά και το τσίπουρο μόδα στα μπαρ; Τα «σκληρά» ποτά δεν τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθώς το καλοκαίρι καλά κρατεί και η ζέστη κάνει τα τζιτζίκια να σκάνε, το «τι πίνουμε τώρα» αποτελεί για μένα μόνιμο ερώτημα. Αυτό το καλοκαίρι[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπόψε θέλω να πιω , Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι ή Φέρτε να πιω να ξημερωθώ ; Με όποια διάθεση και αν μας βρίσκουν τούτες οι γιορτές, στα τραπέζια ή στα πατώματα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤη λαχανίδα την ήξερα από αφηγήσεις του παππού μου και της γιαγιάς μου από την Κατοχή ή τον "Μεγάλο Περίπατο του Πέτρου"· γενικώς είχα μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλα να βγουν στο τραπέζι σε παράταξη: Το τσάι που μας ήρθε δώρο από τον οίκο τσαγιού Madras και το φυλάμε ως λάφυρο πολύτιμο, μέλι, τζίντζερ και λεμόνι.[...]
Πηγή: bostanistas.gr