σαραγλι πολιτικο | αραβικη πιτα με τονο | μοσχαρι στη γαστρα δρισκας | καπ κεικς | κοτα γεμιστη με ρυζι και συκωτακια | χοιρινο σουπα | ντονατς συνταγη | τι μπορω να φτιαξω με κιμα | πως θα φτιαξω σαμαλι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ρυζι

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Αλλιώτικο φακόρυζο

Παλιά, όταν ακόμα ζούσα στο πατρικό μου, έτσι κι άκουγα πως θα είχαμε φακόρυζο, έβρισκα μια πρόφαση για να απουσιάζω την ώρα του φαγητού. Αντιπαθούσα όλες[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Ριζότο με συκωτάκια πουλιών, του Βασίλη[...]

Σε λίγο θα έχουμε Χριστούγεννα, ο φετινός Δεκέμβριος όμως θυμίζει, μάλλον, άνοιξη παρά χειμώνα. Αυτό, λοιπόν, το ριζότο με συκωτάκια πουλιών και γεύση[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Της διαπραγμάτευσης το ριζότο: με κουρκουμά και[...]

Του είπα, όχι. Μακαρόνια δεν τρώμε σήμερα. Μου είπε, καλά, πάντως έξω δεν βγαίνουμε, τι προτείνεις; Ρύζι, θα φάμε, ρύζι, όπως τα δύο τρίτα του πλανήτη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο για πρώτο: με λεμόνι και μαϊντανό

Συνηθίζεται σε ιταλικά σπίτια, είναι πανεύκολο και ωραίο. Έχεις τα υλικά έτοιμα στην κουζίνα και μόλις έρθουν οι καλεσμένοι και αρχίσουν να τσιμπολογάνε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χορταστικό ριζότο για πρωτάρηδες

Δύο μυστικά έχει το καλό ριζότο: το σωστό ρύζι και τη μέτρια προς χαμηλή φωτιά άπαξ το ρύζι πέσει στο τηγάνι. Θέλει 20 με 25 λεπτά φουλ απασχόλησης, ανακάτεμα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με αγκινάρες και πράσο

Αχ πώς τα καταφέρνει η μόδα, αυτή η πανίσχυρη δύναμη, να μπορεί να μεταμορφώνει κάτι τόσο οικογενειακό, σαν το ριζότο, σε φαινόμενο παγκόσμιας εστίασης! Και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το πιλάφι των bostanistas

Πραγματικά εδώ και αρκετές μέρες προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα περιγράψω τη συνταγή που σας έχω σήμερα, επειδή ο τρόπος που εμπνεύστηκε ήταν κάπως περίεργος![...]

Πηγή: bostanistas.gr
Όσο κρατάει ακόμα η γιορτή: ριζότο με κάστανα

Εντάξει, το παραδέχομαι, η γιορτή τελείωσε. Τέρμα τα τσιμπούσια και οι πανηγυρισμοί. Αλλά, αν σου έχει μείνει κάτι από όλα αυτά τα καλούδια, δεν είναι κακό να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ουζμπέκικο πιλάφι με όσα περίσσεψαν

Το πιλάφι αυτό θυμίζει αρκετά το ινδικό μπιριάνι και είναι έξοχη λύση για να αξιοποιήσετε ό,τι περίσσεψε από τα μαγειρέματα των τελαυταίων ημερών: ρεβύθια,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το κατάμαυρο ριζότο

Όταν, χρόνια πολλά πριν, είχα πρωτοδοκιμάσει στην Ιταλία το ριζότο με τις σουπιές και το μελάνι τους, είχα πέσει από τα σύννεφα! Είχα μπροστά μου ένα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζανοπίλαφο

[photo: Βαγγελιώ Κασσαπάκη] Με τις τελευταίες μελιτζάνες του μπαξέ που είχαν ξεχαστεί στο ψυγείο –και μάλιστα ήταν «κακοτερένιες» όπως λέμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με αγκινάρες και πράσο

Αχ πώς τα καταφέρνει η μόδα, αυτή η πανίσχυρη δύναμη, να μπορεί να μεταμορφώνει κάτι τόσο οικογενειακό, σαν το ριζότο, σε φαινόμενο παγκόσμιας εστίασης! Και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο: φουλ της άνοιξης

Μόλις προχωρήσει λίγο η άνοιξη και εμφανιστούν στην αγορά εκείνα τα πιο τσουπωτά, πράσινα σπαράγγια ξυπνάει μέσα η επιθυμία να φτιάξω πάλι «το ριζότο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ένα ριζότο απ' τα παλιά

Αρκετοί, φαντάζομαι, θυμόμαστε Casa di Pasta, το ιταλικό που άνοιξε στην Σπευσίππου στο Κολωνάκι, αρχές της δεκαετίας του ’90, για να μας μάθει τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Να μυρίσει βροχή: σπανακόρυζο

Όλα είναι θέμα μύτης. Με μια μπουκιά μανιταριών τρως δάσος, μ' ένα κουταλάκι αχινού καταπίνεις βυθό, δυο κάπαρες στο στόμα σου φέρνουν τη λιακάδα. Αυτό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με παντζάρι και τυριά

Τέτοια εποχή βρίσκομαι πάντα σε δημιουργικό οργασμό, επειδή ετοιμάζω με τους συνεργάτες μου το χειμωνιάτικο μενού. Κάνουμε συνεχώς δοκιμές, άλλες πετυχημένες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρυζότο παλιοκαιρινό

Εκείνοι που αναζητούν υγιεινά αλλά νόστιμα αληθινά τρόφιμα- όχι τα βιομηχανοποιημένα light αλλά τα σωστά γνήσια φαγητά- έχουν τα τελευταία χρόνια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Από τον Λίβανο με αγάπη: ψητό κοτόπουλο και[...]

[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Ακούγεται εξωτικό και όμως δεν είναι. Το φτιάχνουν παραδοσιακά σε όλη τη Μέση Ανατολή και ακόμα παραπέρα και γίνεται πανεύκολα με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το λαχανόρυζο της μαμάς μου τρώγεται με ρέγγα

Το λάχανο είναι το πιο χειμωνιάτικο λαχανικό, τώρα λοιπόν είναι η εποχή να το απολαύσουμε. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, έχει ελάχιστες θερμίδες και μπόλικες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με άγρια σπαράγγια

Τα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy