cupcakes+συνταγες | συνταγη+για+ψωμι | λεμονόπιτα αργυρώς | μπαρες+δημητριακων | δροσιστικα+γλυκα+καλοκαιριου | συνταγες για λικερ βυσσινο | glyko+mvsaiko | λικερ+ροδι | glyka+koytalioy
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ρυζι χωρις φακες

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ρύζι με κολοκυθοκορφάδες και σπανάκι

[photo: Νίκος Μορόπουλος] Το σημερινό πιάτο προέκυψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, που είναι ο εξής. Ξυπνάς το πρωί και αρχίζεις την ρουτίνα, ωσότου μια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με συκωτάκια πουλιών, του Βασίλη[...]

Σε λίγο θα έχουμε Χριστούγεννα, ο φετινός Δεκέμβριος όμως θυμίζει, μάλλον, άνοιξη παρά χειμώνα. Αυτό, λοιπόν, το ριζότο με συκωτάκια πουλιών και γεύση[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Φτιάχνουμε το φημισμένο μαύρο ριζότο του Βένετο

[Shutterstock] Το φημισμένο μαύρο ριζότο, με το μελάνι της σουπιάς, είναι μια παραδοσιακή συνταγή, που προέρχεται από την Τοσκάνη. Ομολογώ ότι είναι λίγο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με χωριάτικο λουκάνικο και λαχανικά της[...]

photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα Γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα. Ανακατεύεις πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι. Ανακατεύεις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θερινό ριζότο με θράψαλα Ατλαντικού και[...]

photo: Νίκος Μορόπουλος Περιηγούμενος τους διαδρόμους της υπεραγοράς τροφίμων το μάτι μου έπεσε σε κάτι μεγάλα πλοκάμια σε συσκευασία καταψύξεως. Πλησίασα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θέλω το σπανακόρυζό μου λεμονάτο!

Πιάτο ελληνικό, από τα πιο αναγνωρίσιμα ως τέτοιο, συνήθως έχει ενήλικους φίλους. Τα παιδιά αναγνωρίζουν την αξία του αργότερα. Έχω στο μυαλό μου το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα χορτοφαγικά: λαχανόρυζο πικάντικο

Είμαι ένας τυραννόσαυρος που κάνει παρέα με τρικεράτοπες. Και για να μιλήσω με λόγια απλά: Είμαι κρεατοφάγος και σχεδόν οι μισοί φίλοι μου είναι χορτοφάγοι.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με χταπόδι και τριγύρω κουτσομούρες

Μερικές μέρες ξυπνάω το πρωί και έχω την πεποίθηση, την ανάγκη, τη βεβαιότητα, ότι θα γευθώ κάτι. Σήμερα ξύπνησα με τη γεύση της θάλασσας. Ο καλός ψαράς[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με άγρια σπαράγγια

Τα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Της διαπραγμάτευσης το ριζότο: με κουρκουμά και[...]

Του είπα, όχι. Μακαρόνια δεν τρώμε σήμερα. Μου είπε, καλά, πάντως έξω δεν βγαίνουμε, τι προτείνεις; Ρύζι, θα φάμε, ρύζι, όπως τα δύο τρίτα του πλανήτη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζανοπίλαφο

[photo: Βαγγελιώ Κασσαπάκη] Με τις τελευταίες μελιτζάνες του μπαξέ που είχαν ξεχαστεί στο ψυγείο –και μάλιστα ήταν «κακοτερένιες» όπως λέμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο για πρώτο: με λεμόνι και μαϊντανό

Συνηθίζεται σε ιταλικά σπίτια, είναι πανεύκολο και ωραίο. Έχεις τα υλικά έτοιμα στην κουζίνα και μόλις έρθουν οι καλεσμένοι και αρχίσουν να τσιμπολογάνε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χορταστικό ριζότο για πρωτάρηδες

Δύο μυστικά έχει το καλό ριζότο: το σωστό ρύζι και τη μέτρια προς χαμηλή φωτιά άπαξ το ρύζι πέσει στο τηγάνι. Θέλει 20 με 25 λεπτά φουλ απασχόλησης, ανακάτεμα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με αγκινάρες και πράσο

Αχ πώς τα καταφέρνει η μόδα, αυτή η πανίσχυρη δύναμη, να μπορεί να μεταμορφώνει κάτι τόσο οικογενειακό, σαν το ριζότο, σε φαινόμενο παγκόσμιας εστίασης! Και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το πιλάφι των bostanistas

Πραγματικά εδώ και αρκετές μέρες προσπαθώ να σκεφτώ πώς θα περιγράψω τη συνταγή που σας έχω σήμερα, επειδή ο τρόπος που εμπνεύστηκε ήταν κάπως περίεργος![...]

Πηγή: bostanistas.gr
Όσο κρατάει ακόμα η γιορτή: ριζότο με κάστανα

Εντάξει, το παραδέχομαι, η γιορτή τελείωσε. Τέρμα τα τσιμπούσια και οι πανηγυρισμοί. Αλλά, αν σου έχει μείνει κάτι από όλα αυτά τα καλούδια, δεν είναι κακό να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ουζμπέκικο πιλάφι με όσα περίσσεψαν

Το πιλάφι αυτό θυμίζει αρκετά το ινδικό μπιριάνι και είναι έξοχη λύση για να αξιοποιήσετε ό,τι περίσσεψε από τα μαγειρέματα των τελαυταίων ημερών: ρεβύθια,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Από τον Λίβανο με αγάπη: ψητό κοτόπουλο και[...]

[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Ακούγεται εξωτικό και όμως δεν είναι. Το φτιάχνουν παραδοσιακά σε όλη τη Μέση Ανατολή και ακόμα παραπέρα και γίνεται πανεύκολα με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το λαχανόρυζο της μαμάς μου τρώγεται με ρέγγα

Το λάχανο είναι το πιο χειμωνιάτικο λαχανικό, τώρα λοιπόν είναι η εποχή να το απολαύσουμε. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, έχει ελάχιστες θερμίδες και μπόλικες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα ιταλικά: Είναι γλύκα το πρασόρυζο του Αστι

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Ο πλήρης τίτλος της συνταγής μας είναι «ρύζι με πράσα, από τους μπαξεβάνηδες του Άστι» και προέρχεται από το βιβλίο[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy