Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
[photo: Βαγγελιώ Κασσαπάκη] Με τις τελευταίες μελιτζάνες του μπαξέ που είχαν ξεχαστεί στο ψυγείο –και μάλιστα ήταν «κακοτερένιες» όπως λέμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο λάχανο είναι το πιο χειμωνιάτικο λαχανικό, τώρα λοιπόν είναι η εποχή να το απολαύσουμε. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, έχει ελάχιστες θερμίδες και μπόλικες[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Ακούγεται εξωτικό και όμως δεν είναι. Το φτιάχνουν παραδοσιακά σε όλη τη Μέση Ανατολή και ακόμα παραπέρα και γίνεται πανεύκολα με[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλα είναι θέμα μύτης. Με μια μπουκιά μανιταριών τρως δάσος, μ' ένα κουταλάκι αχινού καταπίνεις βυθό, δυο κάπαρες στο στόμα σου φέρνουν τη λιακάδα. Αυτό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤου είπα, όχι. Μακαρόνια δεν τρώμε σήμερα. Μου είπε, καλά, πάντως έξω δεν βγαίνουμε, τι προτείνεις; Ρύζι, θα φάμε, ρύζι, όπως τα δύο τρίτα του πλανήτη,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι ένας τυραννόσαυρος που κάνει παρέα με τρικεράτοπες. Και για να μιλήσω με λόγια απλά: Είμαι κρεατοφάγος και σχεδόν οι μισοί φίλοι μου είναι χορτοφάγοι.[...]
Πηγή: bostanistas.grΠιάτο ελληνικό, από τα πιο αναγνωρίσιμα ως τέτοιο, συνήθως έχει ενήλικους φίλους. Τα παιδιά αναγνωρίζουν την αξία του αργότερα. Έχω στο μυαλό μου το[...]
Πηγή: bostanistas.gr[Shutterstock] Το φημισμένο μαύρο ριζότο, με το μελάνι της σουπιάς, είναι μια παραδοσιακή συνταγή, που προέρχεται από την Τοσκάνη. Ομολογώ ότι είναι λίγο[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Ο πλήρης τίτλος της συνταγής μας είναι «ρύζι με πράσα, από τους μπαξεβάνηδες του Άστι» και προέρχεται από το βιβλίο[...]
Πηγή: bostanistas.gr