καλοκαιρινο γλυκο | γλυκο του κουταλιου καρπουζι | κολοκυθοπιτα με φετα χωρις φυλλο | σαλατες καλοκαιρινες | βυσσινο λικερ με κουκουτσια | βλητα+συνταγες | καρπουζι γλυκο του κουταλιου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ρυζι - Στην κατσαρολα

Βρέθηκαν 10 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μελιτζανοπίλαφο

[photo: Βαγγελιώ Κασσαπάκη] Με τις τελευταίες μελιτζάνες του μπαξέ που είχαν ξεχαστεί στο ψυγείο –και μάλιστα ήταν «κακοτερένιες» όπως λέμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το λαχανόρυζο της μαμάς μου τρώγεται με ρέγγα

Το λάχανο είναι το πιο χειμωνιάτικο λαχανικό, τώρα λοιπόν είναι η εποχή να το απολαύσουμε. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, έχει ελάχιστες θερμίδες και μπόλικες[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Από τον Λίβανο με αγάπη: ψητό κοτόπουλο και[...]

[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Ακούγεται εξωτικό και όμως δεν είναι. Το φτιάχνουν παραδοσιακά σε όλη τη Μέση Ανατολή και ακόμα παραπέρα και γίνεται πανεύκολα με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Να μυρίσει βροχή: σπανακόρυζο

Όλα είναι θέμα μύτης. Με μια μπουκιά μανιταριών τρως δάσος, μ' ένα κουταλάκι αχινού καταπίνεις βυθό, δυο κάπαρες στο στόμα σου φέρνουν τη λιακάδα. Αυτό[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Της διαπραγμάτευσης το ριζότο: με κουρκουμά και[...]

Του είπα, όχι. Μακαρόνια δεν τρώμε σήμερα. Μου είπε, καλά, πάντως έξω δεν βγαίνουμε, τι προτείνεις; Ρύζι, θα φάμε, ρύζι, όπως τα δύο τρίτα του πλανήτη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με άγρια σπαράγγια

Τα άγρια σπαράγγια είναι ίσως το πιο εκλεκτό έδεσμα που μας προσφέρει κάθε άνοιξη η ελληνική χλωρίδα, κάτι που οι καλοφαγάδες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα χορτοφαγικά: λαχανόρυζο πικάντικο

Είμαι ένας τυραννόσαυρος που κάνει παρέα με τρικεράτοπες. Και για να μιλήσω με λόγια απλά: Είμαι κρεατοφάγος και σχεδόν οι μισοί φίλοι μου είναι χορτοφάγοι.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θέλω το σπανακόρυζό μου λεμονάτο!

Πιάτο ελληνικό, από τα πιο αναγνωρίσιμα ως τέτοιο, συνήθως έχει ενήλικους φίλους. Τα παιδιά αναγνωρίζουν την αξία του αργότερα. Έχω στο μυαλό μου το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Φτιάχνουμε το φημισμένο μαύρο ριζότο του Βένετο

[Shutterstock] Το φημισμένο μαύρο ριζότο, με το μελάνι της σουπιάς, είναι μια παραδοσιακή συνταγή, που προέρχεται από την Τοσκάνη. Ομολογώ ότι είναι λίγο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα ιταλικά: Είναι γλύκα το πρασόρυζο του Αστι

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Ο πλήρης τίτλος της συνταγής μας είναι «ρύζι με πράσα, από τους μπαξεβάνηδες του Άστι» και προέρχεται από το βιβλίο[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy