Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
υλικά 600 γρ. λάχανο 1 3/4 φλ.τσ. ρύζι καρολίνα 2 πράσα, το λευκό τμήμα σε ροδέλες 2 καρότα σε φετάκια 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 3/4 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 φλ.τσ. κινόα 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 1/2 φλ.τσ. αποξηραμένα πορτσίνι (προαιρετικά) 3/4 φλ.τσ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή από την Ρίτα Ζούλοβιτς. Υλικά 1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι, καστανό, αναποφλοίωτο 1 φλιτζ. ρύζι άσπρο 3 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. αλάτι 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό το βιβλίο «Βενετία» της Τέσσας Κύρου , Εκδ . Τερζόπουλος Υλικά 14-16 καραβίδες 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φύλλο δάφνης Ελαιόλαδο 1/2 κρεμμυδάκι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. ρύζι μπασμάτι 1/2 φλ.τσ. ασπρισμένα αμύγδαλα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κ.σ. γκάραμ μασάλα (ινδικό μείγμα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 4-5 άτομα 500 γρ. ρύζι αρμπόριο ή βιαλόνε νάνο 1 κιλό μικρά παντζάρια (ή 800 γρ. βρασμένα) 3 φλ.τσ. ζωμό κότας 1/2 φλ.τσ. κόκκινο κρασί 1 μεγάλο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή: σεφ Δημήτρης Καραγιάννης / Boschetto Υλικά (για 1-2 άτομα) Ζωμός σουπιάς 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 6 άτομα 1 1/2 φλ.τσ. ρύζι μακρύκοκκο 3 φλ.τσ. ζωμό κότας 1 φλ.τσ. ψιλοκομμένη ντομάτα 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 σκ. σκόρδο, λειωμένες 4 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 6 άτομα 1,5 κιλό μύδια με το κέλυφος 500 γρ. ρύζι τύπου καρολίνα 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 μπουκάλι μπύρα 500ml 5 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 750 ml ζωμό κότας ή βοδινού 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 300 γρ ρύζι Arborio 50 γρ προσούτο, ψιλοκομμένο 125 ml κόκκινο κρασί 20 γρ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 φλ.τσ. κινόα 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 1/2 φλ.τσ. αποξηραμένα πορτσίνι (προαιρετικά) 3/4 φλ.τσ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο ριζότο είναι το κατεξοχήν soul food. Χυλωμένο, ζουμερό, μαλακτικό, n γεύση του είναι ακαταμάχητα σέξι. Η παρακάτω συνταγή είναι από τον βορρά της Ιταλίας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami