Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
2 φλ. τσαγιού ρύζι για πιλάφι (µακρύκοκκο) 4 φλ. τσαγιού ζωµός κότας και κρέατος (ζεστός) 3 κ.σ. βούτυρο 1 µικρό ξερό κρεµµύδι ψιλοκοµµένο 250 γραµµ.[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. ρύζι μπασμάτι 2 λίτρα νερό 1 κ.σ. αλάτι 1 φλ. βερίκοκα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα 1/2 φλ. τσαγιού σταφίδα κορινθιακή (μαύρη) 1/2 φλ. τσαγιού δαμάσκηνα[...]
Πηγή: argiro.gr2 φλ. ρύζι 2 κ.σ. βούτυρο 5 φλ. νερό ή ζωμό κότας 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο Για τη σάλτσα κιμά 400 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο (1 φορά περασμένο στη μηχανή του[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη σάλτσα ντομάτας: 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 συσκευασίες ντοματάκια κονκασέ 2 σκελίδες σκόρδο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. πλιγούρι ή κους κους 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος (αιγοπρόβειο) ή ελαιόλαδο 2 μέτρια καρότα κομμένα σαν σπιρτόξυλα 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σπασμένη σκ. σκόρδο 1 + 1/2 φλ. ρύζι αρμπόριο 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 5 φλ. ζωμός κότας 1/2 φλ. ψιλοτριμμένο κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: argiro.gr600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε μερικά ολόκληρα για γαρνίρισμα) 2 κ.σ. βούτυρο 1 μέτριο ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ φλ. ρύζι για ριζότο( arborio ή carnaroli) ½ φλ αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή portobello) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 ½ φλ.τσαγ. ρύζι για ριζότο (arborio ή carnaroli) ½ φλ.τσαγ. αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. ρύζι μπασμάτι 2 λίτρα νερό 1 κ.σ. αλάτι 1 φλ. βερίκοκα αποξηραμένα και ψιλοκομμένα 1/2 φλ. τσαγιού σταφίδα κορινθιακή (μαύρη) 1/2 φλ. τσαγιού δαμάσκηνα[...]
Πηγή: argiro.gr