Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Εν μέσω Σαρακοστής και με την Ανοιξη να έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και την απολαμβάνουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Οσφραίνεσαι τα αρώματά[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο ρύζι για όσους νηστεύουν αλλά και πολύ νόστιμο συνοδευτικό για όλες τις ώρες. Όσοι δε νηστεύουν μπορούν αλλάξουν το λάδι με βούτυρο και το[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜοναδική συνταγή που η πλούσια γεύση της θα σας καθηλώσει. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr500 γρ. κυδώνια 4 καλαμαράκια (40γρ. το καθένα) 8 μεγάλες γαρίδες (αποφλοιωμένες,20γρ. η καθεμία) 60 γρ. καρότα,50γρ. πράσα 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 πορτοκάλι 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. κυδώνια 4 καλαμαράκια (40γρ. το καθένα) 8 μεγάλες γαρίδες (αποφλοιωμένες,20γρ. η καθεμία) 60 γρ. καρότα,50γρ. πράσα 1 κόκκινη πιπεριά 1/2 πορτοκάλι 2[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕπειδή η Χριστίνα εχει πάψει εδώ και 2 χρόνια να πίνει άσπρο γάλα και το κακάο είναι μόνο κάτι για το Σαββατοκύριακο, προσπαθώ συνεχώς να βρίσκω τρόπους ώστε[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣυνταγή από την Ρίτα Ζούλοβιτς. Υλικά 1 φλιτζ. τσαγιού ρύζι, καστανό, αναποφλοίωτο 1 φλιτζ. ρύζι άσπρο 3 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός λαχανικών 1 κ.γ. αλάτι 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami17/12/15 Πλιγούρι με πράσα και δαμάσκηνα για ένα ιδιαίτερο συνοδευτικό που θα συνοδέψει το ψητό μας. Συστατικά 2 φλιτζάνια πλιγούρι 8 φλιτζάνια νερό 1[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤα ριζότο με φρούτα με εξαίρεση αυτό με το σταφύλι, που είναι μια παλιά κλασική συνταγή, είναι σχετικά καινούργια εφεύρεση, με την έννοια των δεκαετιών ωστόσο[...]
Πηγή: pandespani.comTην Άνοιξη του 1904 ο Πικάσο βρισκόταν ξανά στο Παρίσι και η ζωή του μέσα κι έξω από το στούντιο που έμενε στο γνωστό Bateau-Lavoir στην Μονρμάτρη, άρχισε ν’[...]
Πηγή: pandespani.comριζότο με πορτσίνι και κανθαρέλλες Το 1638, η γεννημένη στη Φλωρεντία και μεγαλωμένη στο Παλάτσο Πίττι μισό-Αψβούργα Μαρία των Μεδίκων δραπέτευσε από τη[...]
Πηγή: pandespani.comΜια συνταγή που χάνεται στα βάθη των αιώνων… Φερμένη απ’ τη Μικρά Ασία, με μπαχαρικά, αρώματα και μυρωδιές που κερδίζουν και τον πιο απαιτητικό[...]
Πηγή: xrysessyntages.com