Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Συστατικά 250γρ.ρύζι νυχάκι 250γρ.μανιτάρια σε φέτες 200γρ.γιαούρτι 2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες 1κρεμμύδι ψιλ/νο 500ml ζωμός λαχανικών Βούτυρο ή μαργαρίνη [...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (για 6-8 άτομα) 8-9 φλ. ζωμό κότας (σπιτικός καλύτερα) 3/4 φλ. περίπου αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι (Porcini ή Cèpes) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μικρό[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο 0.5 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 160 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρναρόλι 0.5 ποτήρι λευκό κρασί 1 μερίδα ζωμό κότας 500 ml νερό 200 γρ. άγρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr50 ml ελαιόλαδο 1 κούπα πλιγούρι 2 κλωνάρια θυμάρι, μόνο τα φύλλα του ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια δεντρολίβανο μόνο τα φύλλα του ψιλοκομμένα 1 κούπα νερό ή 1 κούπα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦανταστικό ριζότο για να το απολαύσετε στο μεσημεριανό σας τραπέζι. Συνταγή : Γαστρονόμος Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 ½ φλ. ρύζι για ριζότο( arborio ή carnaroli) ½ φλ αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή portobello) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 2 κ.σ βούτυρο 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. ρύζι Αρμπόριο 2 φλιτζ. ζωμό λαχανικών 1/2 φλιτζ. λευκό κρασί 1/4 φλιτζ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΤο συγκεκριμένο ριζότο είναι ριζότο λαχανικών με σαφράν. Δεν είναι δύσκολο και μπορείτε να βάλετε ότι είδους λαχανικά θέλετε και μπορεί να σας αρέσουν. Ριζότο[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr1 κούπα ρύζι κίτρινο τύπου Αμερικής 2½ κούπες ζωμός λαχανικών 4 κ.σ. ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 3 κλαδάκια θυμάρι 1 λεμόνι (ο χυμός του) αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα νόστιμο και αρωματικό ριζότο μαγειρέψαμε σήμερα, που θα αρέσει ακόμα και στους πιο δύσκολους! Ιδανικό για να συνοδεύσει όλα σχεδόν τα κρεατικά σας, αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕκτέλεση : βράζουμε σε άλλη κατσαρόλα τις φακές, σε άλλη το ρύζι για να μην αναμειχθούν χρωματικά, σουρώνουμε και αφήνουμε να κρυώσουν. Εγώ χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΥλικά : διάφορα είδη μανιταριιών (φρέσκα κ αποξηραμένα), όποια σας αρέσουν, εγώ χρησιμοποίησα (porcini ,trombeta, barre, τα βρήκα αποξηραμένα. Τα porcini ή[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο ρύζι για όσους νηστεύουν αλλά και πολύ νόστιμο συνοδευτικό για όλες τις ώρες. Όσοι δε νηστεύουν μπορούν αλλάξουν το λάδι με βούτυρο και το[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ πολύ καλή μου φίλη από την Αθήνα κα Κατερίνα έγραψε: "Σοφία, σάς στέλνω το αγαπημένο μου φαγάκι". Για να δούμε λοιπόν ποιο είναι αυτό: ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ[...]
Πηγή: e-sofia.gr