Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Όπως καλά καταλάβατε συνεχίζω από το γνωστό βιβλίο. Σήμερα με κάτι μη νηστίσιμο όμως γιατί σε λίγο στο σπίτι θα έκοβαν από εμένα να φάνε!!!χαχαχαχα Η πρόταση[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι μπάμιες δεν είναι ακόμη καλά καλά στην εποχή τους τις είδα στη λαϊκή αλλά το κόστος τους μου φάνηκε αποτρεπτικό αγοράς. Ζήλεψα όμως κι έτσι αγόρασα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣήμερα το πρωί σηκώθηκα και δεν ήξερα τι να μαγειρέψω. Για να βγω έξω να ψωνίσω δεν πήγαινα με τέτοια ζέστη, με τίποτα και έτσι άνοιξα τον καταψύκτη, άνοιξα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτην Ισπανία "Tapas" λένε μια μεγάλη οικογένεια από ορεκτικά ή σνακ αυτό που εμείς δηλαδή ονομάζουμε μεζεδάκια. Μπορεί να είναι κρύα ή ελαφρώς ζεστά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΧάριν των πειραματισμών ψησίματος πίτσας στο BBQ συνεχίζουμε τις παρασκευές πίτσας μέχρι να φτάσουμε σε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σήμερα έγινε αυτή η πίτσα,[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι αγκινάρες ακόμη στην εποχή τους κι εμείς τις αγαπάμε πολύ. Παρόλο που τις έχω μαγειρέψει με πολλούς τρόπους σε ανάρτηση υπάρχουν μόνο λίγες συνταγές .[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ μουσακάς είναι από τα πολύ αγαπημένα φαγητά. Τώρα που οι μελιτζάνες είναι στην εποχή τους κι είχα και λίγο χρόνο παραπάνω είπα να τον φτιάξω, ήταν άλλωστε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το φαγητό το φάγαμε για πρώτη φορά πέρσι τον Σεπτέμβριο στην Αντίπαρο, μετά το δοκιμάσαμε σε παραλλαγή με κομματάκια μοσχαριού στην Ανακασιά του Βόλου.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌπως σας έχω πει κι άλλη φορά κάποια Σαββατοκύριακα εκδράμουμε σε φιλικό σπίτι στην περιοχή της Κορινθίας. Εκεί στις περιπλανήσεις μου στους αγρούς έχω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτο σπίτι μας αγαπάμε περισσότερο τα ψάρια και τα θαλασσινά. Κάθε Σάββατο λοιπόν κάνουμε τις προμήθειες από τον ψαρά μας στη λαϊκή της Καλλιδρομίου. Είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 10 μελιτζάνες φλάσκες 600 γραμ.κιμά ανάμικτο (χοιρινό-μοσχαρίσιο) 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε κύβους 2 σκελίδες σκόρδο 1 ξυλάκι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣήμερα στη λαϊκή μου έκλειναν το μάτι τα φρέσκα κολοκυθάκια μαζί με τους ανθούς τους ο αρακάς τα φρέσκα βατικιώτικα κρεμμύδια, σκόρδα και πατάτες ολόφρεσκα.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε μπουκιές ή μερίδες 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε κύβους ελαιόλαδο 1 κιλό φασολάκια βουλγάρες ή μπαρμπουνοφάσουλα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr