Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Τις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ μπάμια είναι αγγειόσπερμο, ποώδες, ετήσιο φυτό και ανήκει στο γένος Ιβίσκος. Η επίσημη ονομασία του είδους είναι Ιβίσκος ο εδώδιμος. Φωτογραφία από το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠολύ καλοκαιρινό πιάτο έχουμε σήμερα. Όταν είχα φτιάξει τα φρέσκα ζυμαρικά με ντομάτα κράτησα μερικά στην κατάψυξη, το ίδιο έγινε και όταν έφτιαξα ζυμαρικά για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜέρες έχω να γράψω κάτι αλλά πολλά άλλα σημαντικά θέματα δεν μου άφησαν ελεύθερο χρόνο. Σήμερα ο καιρός "θύμωσε" και λίγο κρύο το έχει οπότε τα όσπρια ήταν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤην Τετάρτη υπήρχε ανάγκη επίσκεψης στο Ναύπλιο για επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου, θα μου πείτε εσύ τι ήθελες;;εγώ είμαι ο επίσημος driver σε κάτι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌπως ξαναέγραψα οι καθημερινές μου επιλογές για φαγητό πολλές φορές έχουν ως ιδέα τις Μπλογκογειτονιές. Σήμερα θα δώσω μερικές φωτογραφίες από φαγητά ή γλυκά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓεμιστά έχει μαγειρέψει η Λίνα εγώ έχω μαγειρέψει ντομάτες γεμιστές με σουπιά και μανεστράκι, σήμερα όμως έφτιαξα μια άλλη εκδοχή με δικές μου ιδέες. Γεμιστά[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌπως καλά καταλάβατε συνεχίζω από το γνωστό βιβλίο. Σήμερα με κάτι μη νηστίσιμο όμως γιατί σε λίγο στο σπίτι θα έκοβαν από εμένα να φάνε!!!χαχαχαχα Η πρόταση[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι αγκινάρες ακόμη στην εποχή τους κι εμείς τις αγαπάμε πολύ. Παρόλο που τις έχω μαγειρέψει με πολλούς τρόπους σε ανάρτηση υπάρχουν μόνο λίγες συνταγές .[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό αρακά 4 πατάτες κομμένες στην μέση 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες 3 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 κουτί ντοματάκια ελαιόλαδο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜετά την ανάρρωση του υπολογιστή μου πάλι εδώ, όχι πως έλειπα και πολύ μακριά μιας και ο "γιατρός" των υπολογιστών φρόντισε να μου δανείσει τον δικό του!![...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το φαγητό το φάγαμε για πρώτη φορά πέρσι τον Σεπτέμβριο στην Αντίπαρο, μετά το δοκιμάσαμε σε παραλλαγή με κομματάκια μοσχαριού στην Ανακασιά του Βόλου.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠόσο κοντά μπορεί να είναι η Κέρκυρα με την Αθήνα;; Χιλιομετρικά όχι βέβαια, αλλά η διαδικτυακή απόσταση ελάχιστη όταν μάλιστα ένθεν κακείθεν δύο φίλες[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣήμερα πεθύμησα μελιτζάνες ιμάμ, φαγητό καλοκαιρινό κι αγαπημένο της οικογένειας. Ευτυχώς φυσάει γιατί όπως έλεγα και προχτές όλο φαγητά του φούρνου επιθυμώ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 5 μελιτζάνες κομμένες στα τέσσερα ελαιόλαδο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα 5 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες 2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης κομμένες σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣήμερα έχω φαγητό από το βιβλίο της Νίκης Μηταρέα " ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ " ένα βιβλίο που έχει διακριθεί διεθνώς ως το "Καλύτερο βιβλίο Μαγειρικής με κρασί στον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ 10 μελιτζάνες φλάσκες 600 γραμ.κιμά ανάμικτο (χοιρινό-μοσχαρίσιο) 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια σε κύβους 2 σκελίδες σκόρδο 1 ξυλάκι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ μουσακάς είναι από τα πολύ αγαπημένα φαγητά. Τώρα που οι μελιτζάνες είναι στην εποχή τους κι είχα και λίγο χρόνο παραπάνω είπα να τον φτιάξω, ήταν άλλωστε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΝηστίσιμο πιάτο αν αφαιρέσετε την ξινομυζήθρα γεμάτο χρώματα!! Πρόταση της μεγάλης εταιρείας κατεψυγμένων φτιαγμένο με τις δικές μου μπάμιες που έχω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr