Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Στην Πάφο η φίλη μου η Γεωργία μας ετοίμασε πολλά νόστιμα μεζεδάκια για να συνοδεύσουμε τη Ζιβανία. Όμως οι μελιτζάνες της στο φούρνο με χαλούμι, όχι με φέτα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣ΄αυτό το παραδοσιακό, καλοκαιρινό πιάτο δύο είναι οι πρωταγωνιστές: η τσακώνικη μελιτζάνα με την τρυφερή σάρκα, την γλυκόπικρη γεύση και το καλής[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Αρακάς ή αλλιώς Μπιζέλι, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων, αν και θυμίζει περισσότερο λαχανικό, γιατί συνηθίζουμε να τον καταναλώνουμε φρέσκο. Στην ξηρή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Να αρχίσει όμορφα με ζεστά, αφράτα και ροδοψημένα ψωμάκια, με μια υπέροχη, τραγανή κρούστα λαδιού και γεμισμένα με πικάντικη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια καλοκαιρινή συνταγή με μελιτζάνες, πιπεριές και ντομάτες νοστιμότατες, διότι είναι η εποχή τους, αρωματισμένη με βασιλικό από το μπαλκόνι ή τον κήπο μας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια γνωστή εταιρεία ζυμαρικών έφτιαξε παραδοσιακά ζυμαρικά με σχήματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση. Οι πλεξούδες, εμπνευσμένες από τη Θεσσαλία, είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕύκολο και γρήγορο πιάτο με αγαπημένα γεμιστά ζυμαρικά με προσούτο ή μανιτάρια, σε μια πιο διαιτητική, καλοκαιρινή εκδοχή. Είναι ένας εξαιρετικός διατροφικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι παραδοσιακές χορτόπιτες είναι αγαπημένες, νοστιμότατες και πάντα ευπρόσδεκτες αλλά δεν κάνουν τη διαφορά σε ένα τραπέζι. Μια τάρτα όμως με τραγανή,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο με λαχανικά εποχής, ενισχυμένο διατροφικά και γευστικά από μία εξαιρετικής ποιότητας κατσικίσια φέτα. Η πικάντικη γεύση της θα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα νοστιμότατο πιάτο με μια ξεχωριστή, αυθεντική Ιταλική πάστα! Τα κοχύλια θα γεμίσουν με κιμά και θα καλυφθούν με Ελληνικά τυριά, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ πεθερά μου συνήθιζε πάρα πολύ τις τηγανητές μπάμιες και τις προτιμούσε περισσότερο από τις μαγειρευμένες. Τις μάζευε λίγες-λίγες από τον κήπο της και τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην Ιταλία, που θεωρείται πατρίδα των ζυμαρικών, σχεδόν κάθε περιοχή έχει τη δική της πρόταση σε γεμιστά ζυμαρικά με διαφορετικό τύπο της ζύμης, σχήματος και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr