Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Η κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓευστικό ταξίδι στην Κύθνο! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το ταξίδι μας στις Κυκλάδες συνεχίζεται και μετά την όμορφη Τζιά -Κέα σειρά έχει[...]
Πηγή: foodtrails.gr31/10/13 Η εβδομάδα τελειώνει και η ενασχόληση μου με τις ελιές, καλά κρατεί…αχαχαχαχα. Σας είπα εγώ, μην μου δώσετε ένα υλικό το κάνω «σούπα»( σούπα ελιάς;[...]
Πηγή: zannetcooks.com12/1/16 . Ένα τύπου αλα πολίτα με έντονη μυρωδιά άνηθου και μέντας συνοδεία από ψάρι της επιλογής μας, ψημένο στο φούρνο, στο γκριλ, στα κάρβουνα με ένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ "Α ΦΟΥΝΓΚΈΤΟ" Τα πιάτα με μελιτζάνες είναι ατελείωτα, και οι Ιταλοί, που τις αγαπάνε πάρα πολύ έχουν στην κουζίνα τους πολλές εξαιρετικές συνταγές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤον χειμώνα με το κρύο, οι σαλατούλες μας δικαιούνται να μην είναι και τόσο … light. Η σαλάτα που θα συνοδεύσει τα όσπρια ή τα λαδερά μας, φροντίζω να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΙδανικό για τις μεγάλες ζέστες! Τι κάνει κανείς μετά από ένα τριήμερο, με γάμους , βαφτίσια, πανηγύρια, αγιομαρινιάτικα καπρικά , ψητά και βραστά κρέατα και[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια την σάλτσα: Ντομάτα 300γρ, Κρεμμύδι 100γρ, Ζάχαρη, Σκόρδο 1 σκελίδα, Αλάτι, Πιπέρι, Πιπεριά κόκκινη 50γρ, Πάπρικα Υλικά για το κριτσίνι: Ελαιόλαδο 30γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνας διαφορετικός τρόπος να φάμε φασολάκια. Φασολάκια με κοτόπουλο σε κόκκινη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 ολόκληρα μπούτια κοτόπουλο ελαιόλαδο 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ Πρεπει να ομολογησω οτι το κουνουδι δεν το ειχα αντιμετωπισει ποτε σαν φαϊ. Μια ζωη το ξερω και το σερβιρω σαν σαλατα. Τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr5 κ.σ. λάδι, χωρισμένο στα δύο 1 κούπα κομμένο κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο ½ κ.γ. σπόρους από μάραθο, τριμμένους 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ αντσούγια είναι το αφρόψαρο που φέρνει την θαλασσινή γεύση στο πιάτο μας. Οι τρεις ονομασίες αντσούγια , γαύρος και σαρδέλα αναφέρονται σε δύο ψάρια και όχι[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grAπό τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κανείς ασχολούμενος με το ριζότο είναι τι κάνουμε αν και εφόσον περισσέψει. Δεν συμβαίνει συχνά, στις περισσότερες[...]
Πηγή: pandespani.com