Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Για την πολέντα ½ lt νερό 1 κύβο λαχανικών 150 γρ. γάλα εβαπορέ 150 γρ. πολέντα 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ξύσμα από ½ λεμόνι πιπέρι φρέσκο θυμάρι Για τον[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜέσα Ιουλίου και εμείς μπερδεμένοι.... Κάπου ανάμεσα σε καύσωνα και βροχούλα, κάπου ανάμεσα στην ρουτίνα και στις διακοπές! Το μόνο που δεν αλλάζει στην[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]
Πηγή: foodjunkie.euΕίπαμε να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά ανεβαίνοντας στο βουνό! Είχε ρίξει αρκετό χιόνι εκεί στα ψηλά. Γκρίνιαζαν και τα παιδιά… «εδώ δεν χιονίζει ποτέ… πότε[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΠλούσιες... αναρωτιόμουν για λίγα λεπτά...να αποκαλέσω ένα φαγητό πλούσιο ή όχι;; Αλλά πώς αποκαλείς ένα φαγητό που για να γίνει χρειάζεσαι χίλια δυό καλούδια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣαλατογευμα από τα λίγα! Η δροσιά των λαχανικών με την ψητή νοστιμιά του μοσχαριού... Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : Για 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΛΑ ΣΚΑΠΈΤΣΕ Οι μελιτζάνες αλά σκαπέτσε ( melanzane alla scapece ), είναι ένα πολύ δημοφιλές συνοδευτικό με καταγωγή από τον Ιταλικό Νότο. Η συνταγή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι μια εύκολη και πολύ γρήγορη δίαιτα δίαιτα που υπόσχεται να χάσουμε έως και 5 κιλά σε τρεις εβδομάδες και μέχρι και 10 πόντους στα επίμαχα σημεία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο έχω πει πολλές φορές, μία από τις καλύτερες ταβέρνες στη Ζάκυνθο (πάντα προσωπική άποψη), είναι η ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Για μένα, αυτή η ταβέρνα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Για τις μπριζόλες 4 Μπριζόλες χοιρινές μέτριου πάχους 1 χούφτα ρίγανη Αλάτι Λεμόνι Κάρβουνα Για τα φασολάκια 4 σκελίδες σκόρδο χυμό από 1 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΠρόσφατα γυρίσαμε από μία σύντομη επίσκεψη στην Τοσκάνη, η οποία μας μάγεψε κυρίως με την ομορφιά της φύσης και με τα μεσαιωνικά χωριά της. Ακολουθούν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠαρότι η συνταγή συμβουλεύει "σερβίρετε ζεστό", έχω διαπιστώσει ότι τρώγεται και κρύο και συνοδεύει άψογα μπριζόλες ψητές και κοτόπουλο ψητό. Τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΠ όπως «Πεθερικά» Το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει μέσα σε λίγα λεπτά είναι ότι μπαίνει η κουζίνα σου στο μικροσκόπιο (και το υπόλοιπο σπίτι, βεβαίως,[...]
Πηγή: greekcook.grΗ σούπα με αρακά είναι κλασικό πιάτο της βρετανικής κουζίνας. Με το απίθανα ζωντανό, πράσινο χρώμα της αποτελεί ιδανική εισαγωγή ειδικά για ένα χειμωνιάτικο[...]
Πηγή: pandespani.com4 πομοντόρια 4-5 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό μερικά φυλαράκια ρίγανη 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή πιπερίτσα θρυμματισμένη (ή 1 κ.γ. μπούκοβο) 1 κιλό μελιτζάνες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr