Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Le temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Είτε είστε μια πολυάσχολη μαμά που τρέχει και δεν φτάνει, είτε μια κοινωνική εργένισσα, που το σπίτι σας συγκεντρώνει φίλους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια εύκολη και γευστικότατη συνταγή της Lorenza Berrini, που μπορείτε να την ετοιμάσετε μέρες πριν και να την ψήσετε την τελευταία στιγμή. Βασίζεται στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 πράσο καθαρισμένο, περίπου 75 γρ. 50 γρ. βούτυρο συν ένας κόμπος ακόμη 40 γρ. αλεύρι 450 ml γάλα 100 γρ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο 350 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΦτάσαμε λοιπόν στα μέσα του μήνα και σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ στο Captain Cook την Πηνελόπη και το Άρωμα Βανίλιας.. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά Γέμιση 2 ψιλοκομμ. κρεμμύδια ξερά που τα σοτάρω με λίγο λάδι, όπου προσθέτω κατόπιν : 300 γραμ. κιμά χοιρινό. Τον σοτάρω με τα προηγούμενα , και[...]
Πηγή: greekmasa.grΉταν από εκείνες τις φορές που μου έμεινε γέμιση απ' τα γεμιστά και δεν είχα άλλο λαχανικό για να γεμίσω... Έτσι νόμιζα δηλαδή, μέχρι που είπα ότι κρεμμύδια[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr6 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες ελαιόλαδο λίγο θυμάρι αλάτι πιπέρι μέτριες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κυδωνάτες 3/4 φλιτζ. τσαγιού τριμμένο κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΝΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ! ΥΛΙΚΑ 5 μελιτζανες τσακωνικες 3 κρεμμυδια μετρια ξερα κομμενα σε φετες 3 σκ.σκορδου[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΠάντα το μπριάμ σηματοδοτεί τον ερχομό του καλοκαιριού για μένα στο μυαλό μου. Μπορεί να μαγειρεύω τα πάντα στο σπίτι μου αλλά το μπριάμ το καλοκαιράκι, η[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr