πορτοκαλοπιτα παρλιαρος | λαχανοντολμαδες αργυρω | λικερ σοκολατας με μερεντα | κοκκινοψαρο στο φουρνο λαδοκολλα | xoirino rolo sto fourno | χριστουγεννιατικα μπισκοτα αργυρω | κανελονια με γαριδες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λαδερα χωρις μπασματι

Βρέθηκαν 9 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Πιπεριές γεμιστές με μελιτζάνα απρόσμενα[...]

6 μεγάλες πιπεριές διαφόρων χρωμάτων 4 μέτριες μελιτζάνες 2-3 φέτες ψωμί κατά προτίμηση δυό ημερών και ζυμωτό (την ψίχα) 4 (διπλά) φιλετάκια αντζούγιας 1[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Εύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας

Εύκολοι τρόποι να βάλετε τα λαχανικά στη ζωή σας. Είναι γνωστό, πως τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, αφού περιέχουν πλήθος[...]

Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr
Ξεχασμένες τροφές αλλά τόσο ωφέλιμες!

Τροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές -[...]

23/3/14 Σκορδάτο ντιπ με αγκινάρες και ελιές. Ένα είδος tapenade που με την προσθήκη σκόρδου (στην επιθυμητή για τον καθένα ποσότητα) είναι ένα αξιοπρεπέστατο[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Μανιτάρια - είδη και χαρακτηριστικά

Το όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πατατοσαλάτα με φασολάκια, τόνο και σάλτσα[...]

Υλικά συνταγής 500 γρ. πατάτες μέτριες ή μικρές 200 γρ. φασολάκια πράσινα 1 κουτί τόνο στραγγισμένο (ή σολομό καπνιστό φιλέτο) 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο[...]

Πηγή: icookgreek.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy