Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Και αυτή την εβδομάδα πιστοί στο ραντεβού μας !!! Το μενού μας πανέτοιμο,απλό και εύκολο για κάθε νοικοκυρά,εργαζόμενη και μη. Και επειδή μας το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΓευστικό ταξίδι στην Κύθνο! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Το ταξίδι μας στις Κυκλάδες συνεχίζεται και μετά την όμορφη Τζιά -Κέα σειρά έχει[...]
Πηγή: foodtrails.grΟ Αντρέας και ο Γρηγόρης συνεργάζονται εδώ και πολύ καιρό. Στην αρχή ο ένας ήταν διευθυντής και ο άλλος executive chef μεγάλης ξενοδοχειακής αλυσίδας στο Βόλο[...]
Πηγή: bostanistas.grντοματοσαλάτα με μυρωδικά και βαλσάμικο 4-5 ελιές πράσινες 4-5 ελιές καλαμών ή ξυδάτες 1 φλιτζ. μαρούλι ή άλλα φυλλώδη λαχανικά ½ ποσότητα dressing σκόρδου 2[...]
Πηγή: cooklos.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grComments are closed. Το μυλοκόπι είναι ένα νόστιμο ψάρι που έκανα έχοντας το Μπριάμ στο μυαλό. Με αυτό τον τρόπο έχουμε το ψάρι με τα λαχανικά σαν[...]
Πηγή: kopiaste.infoΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚατ’ αρχήν λίγα λόγια για τους μη γνωρίζοντες τι είναι τσιτσίραβλα. Όπως έχουμε ξαναπεί, την περίοδο της μεγάλης φτώχειας στο Πήλιο, οι κάτοικοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΒενετία, νησάκι Sant’ Erasmo, λίγες μέρες πριν από το Πάσχα του 1971 (για τον παράδεισο των λαχανικών Sant’ Erasmo θα σας πω μια άλλη φορά[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Νίκος ο Μπέλλος για 20 τόσα χρόνια είχε ταξιδιωτικό γραφείο στον τόπο της καταγωγής του, τις Μπενίτσες, ένα όμορφο ψαροχώρι της Ανατολικής Κέρκυρας. Ο Νίκος[...]
Πηγή: bostanistas.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΙταλική συνταγή στην οποία οι Ιταλοί χρησιμοποιούν συνήθως σαν ψάρι, το καλκάνι. Εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια όπως λαβράκι, τσιπούρα,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : δύο ψάρια 600 έως 800 γρ. το καθένα, διαλέγω κατά προτίμηση συναγρίδες ή φαγκρί ή τσιπούρες, φρέσκα ή κατεψυγμένα 750γρ. μπάμιες φρέσκες ή κατ/νες ένα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά συνταγής μελιτζάνες φλάσκες: 6 μεγάλες λουκάνικο: 200 γρ., χωριάτικο, ψιλοκομμένο μανιτάρια: 200 γρ., κομμένα σε φέτες ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού του[...]
Πηγή: icookgreek.comΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr"Θράψαλα γεμιστά με σάλτσα ούζου" Υπέροχο φαγάκι, καταπληκτικός μεζές! Χωρίς πολλά λόγια.... Υλικά 4 μεγάλα θράψαλα 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 2 -3[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr