Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 240 συνταγές
Αγαπημένο μας φαγητό που το φτιάχνουμε μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι αγκινάρες. Υλικά 1800 γρ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι) 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια 8 αγκινάρες 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κότα 1/4 φλυτζάνι λάδι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κονσέρβες τοματάκι 1 κουταλιά της σούπας 1 σακκουλάκι αρακά 1 1/2 φλυτζάνι νερό 3 πατάτες αλάτι,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 μέτρια ντομάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε μικρά κυβάκια η ψιλοκομμένο τοματάκι 2/3 φλιτζανιού ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανό 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο[...]
Πηγή: greekmasa.grΌταν έχεις μπροστά σου αυτά τα απίθανα λουλούδια πρέπει να τα μαγειρέψεις!! κι εγώ σήμερα λοιπόν έφτιαξα μια τάρτα. Υλικά Για τη ζύμη 100γρ ανθότυρο 1 αυγό 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 8 πράσα 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες 4 πατάτες 1 κουταλιά σούπας αλεύρι 1 κουταλιά σούπας πάπρικα 1/2 λίτρο ζωμό κοτόπουλου ή ένα κύβο Λίγο αλάτι Μαύρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίδος παραδοσιακού περσικού ντίπ που σερβίρεται και πάνω σε πίτες. Χρειάζεσθε 2 μεγάλες μελιτζάνες φλάσκες που θα τις ψήσετε ολόκληρες στο φούρνο. Οταν γίνουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: μισό κιλό μπάμιες 1.5-2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 μέτριες πατάτες (σε όχι πολύ μεγάλα κομμάτια) 3-4 ντομάτες μέτριες περασμένες από τον[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 4 αγκινάρες λίγο άνηθο λίγο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού ελαιόλαδο αλάτι, πιπεράκι 1 ποτηράκι κρασιού κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: greekcook.gr(Από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο) Υλικά 10 ή 12 αγκινάρες φρέσκιες ή κατεψυγμένες 1 φλιτζ. αρακάς 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 1/3 φλιτζ. ψιλοκομμένο άνηθο 1/3 φλιτζ.[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr400 γρ. κατεψυγμένο αρακά 1 μεγάλο λευκό κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 μεγάλη πατάτα χοντροκομμένη 200 γρ. μπέικον 1,5 λίτρο νερό 1 κύβο λαχανικών ξύσμα από 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρειαζόμαστε: 2 μελιτζάνες κομμένες σε λεπτές φέτες και αλατισμένες. Τις τηγανίζουμε ελαφρώς και έπειτα τις ψήνουμε στο γκριλ. Αμυγδαλοτύρι -Υλικά για 1 κούπα[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΗ θάλασσα είναι η καρδιά του ελληνικού καλοκαιριού. Δεν μπορεί, λοιπόν, να λείπει και από το πιάτο μας. Το πρόβλημα είναι ότι τα ψάρια είναι πλέον είδη...[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 600 γρ. φρέσκα Φασολάκια 100 γρ. Σπανάκι 1 κουτ. γλυκ. Σπόροι παπαρούνας 1/2 κουτ. γλυκ. (σε σκόνη) Μουστάρδα 1 γεμάτη κουταλιά Χυμός λεμονιού 1/2[...]
Πηγή: greekmasa.gr