Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
http://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 2 κιλά κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1,5 κιλά πατάτες 750 γραμ. αγκινάρες 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι χυμός[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΤο κατσικάκι στην κατσαρόλα φρικασέ είναι ένα από τα αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά το οποίο μαγειρεύεται με μαρούλια και μπόλικο άνιθο. Δεν κρύβουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΘεωρούμε ότι τα σχόλια για το σημερινό μας πιάτο περιττεύουν! Μπορούμε απλώς να πούμε ότι είναι από τους αγαπημένους μας τρόπους να μαγειρεύουμε το κατσικάκι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο σκόρδο: 4 σκελίδες, ψιλοκομμένο μαϊντανός: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος μελιτζάνες: 12 ντομάτες: 2 ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλή σας μέρα! Σήμερα, κλείνοντας τις πασχαλιάτικες συνταγές και αφού πρώτα σας ευχηθώ ολόψυχα ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και να περάσετε ένα υπέροχο Πάσχα με όλους όσους[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓεμιστό πορτομπέλο με σιτάρι, λιαστή ντομάτα και διάφορα λαχανικά! Ένα πιάτο που θα ζηλέψουν όλοι, ακόμη και αν δεν κάνουν πιο προσεκτική διατροφή σαν εσένα![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα παραδοσιακό πιάτο της δυτικής Κρήτης που λόγω της νοστιμιάς του έχει μεταναστεύσει σε ολόκληρο το νησί είναι το φαγητό της σημερινής συνταγής. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤώρα να σας πω την αλήθεια: ντρέπομαι που βάζω αμέσως μετά το πασχαλινό κρεατοξεσάλωμα, συνταγή με κρέας. Είχε περισσέψει λίγο και το μαγείρεψα σήμερα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜελιτζάνα, ντομάτα, βασιλικός: μεσογειακό τρίο με δεμένη γεύση που προκαλεί τα ταιριάσματα κάθε εποχής, ειδικά όμως της γενέθλιάς τους καλοκαιρινής. Μειώστε[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕίναι φαγητό παραδοσιακό. Το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου με κυριακάτικο τραπέζι, μεσημεριανό. Έχει κάτι απ' τα πάλαι ποτέ «πλούσια» εδέσματα[...]
Πηγή: bostanistas.gr