Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 140 συνταγές
Πιτάκια για δύσκολες καταστάσεις. Τι χρειαζόμαστε: 1 φαρίνα 1/2 κ.γ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. αλάτι νερό ελαιόλαδο Σε μια λεκάνη βάζουμε τη φαρίνα την ζάχαρη και το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 2-4 άτομα 300 γραμμάρια πένες 250 γραμμάρια φρέσκα μανιτάρια ½ κούπας κεφαλογραβιέρα 1 κούπα regato Μισή πιπεριά κόκκινη Μισή πράσινη 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΜια πεντανόστιμη συνταγή με μελιτζάνες και κρέμα γάλακτος που σε συνδιασμό με το τυρί και το ζαμπόν τρελλαίνει τον ουρανίσκο. Τι χρειαζόμαστε: 6 μελιτζάνες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦουρνου Τι χρειαζόμαστε: 2 πακετα αγκιναρες 200γρ γκουντα 200γρ κεφαλογραβιερα 200γρ κασερι 200γρ εμμενταλ ζαμπον σε κυβακια κατα βουληση (προαιρετικα)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 27/11/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μπριάμ με μαριναρισμένη παντσέτα και μοτσαρέλα στο φούρνο Μια ιδιαίτερη και[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά : 12 τοματούλες τσέρυ κομμένες στα 4 150 γραμ. μοτσαρέλα θρυματισμένη 2 κουταλιές φυλλαράκια βασιλικού ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 πιπεριές[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 2 κιλά λάχανο 2-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι 2 φλυτζάνια του τσαγιού πολτό ντομάτας 2 γαρύφαλα 1 φύλλο δάφνης αλάτι και[...]
Πηγή: greekcook.grΤα λαχανικά του καλοκαιριού αποτελούν την πρώτη ύλη για ένα νόστιμο και θρεπτικό ογκρατέν που θα σας δώσει όλα τα θρεπτικά στοιχέια που χρειάζεστε! Υλικά: 1[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΥλικά 4 μεγάλες αγκινάρες, 2 κουτ. σούπας αλάτι, 250 γρμ. μανιτάρια, 150 γρμ. ζαμπόν, 75 γρμ. βούτυρο, 3 κρεμμύόια, 1 σκελίδα σκόρδο, χυμό 1 λεμονιού,[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΥλικά 1 κιλό μελιτζάνες 1 κιλό πατάτες 180 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ 1 κιλό κιμά 350 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αγκινάρα Διαφημίσεις 10 αγκινάρες (κατεψυγμένες) 500 ml ζωμό κότας ή βοδινού 200 γρ.[...]
Πηγή: toarkoudi.gr