Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
Μια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1 κ. λουκάνικο andouille* κομμένο σε φέτες πάχους 5 χιλ. (εναλλακτικά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το ισπανικό chorizo ή κάποιο καπνιστό ελληνικό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεια σας καλοί μου φίλοι! Σκέφτηκα να σας γράψω αυτό το άρθρο δίνοντάς σας ιδέες για εύκολες συνταγές που μέσα τους θα κρύβουν πασχαλινά βρασμένα αυγά.. Στους[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΟι σαρμάδες αποτελούν ιδιαίτερα αγαπημένο πιάτο στη Βόρεια Ελλάδα, τα δε Χριστούγεννα τους βρίσκουμε σε κάθε σπίτι. Σήμερα μαγειρεύω λαχανοσαρμάδες με[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία παραδοσιακή Κυκλαδίτικη συνταγή με θαλασσινά που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : για 6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 60 λεπτά Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτην Ισπανία "Tapas" λένε μια μεγάλη οικογένεια από ορεκτικά ή σνακ αυτό που εμείς δηλαδή ονομάζουμε μεζεδάκια. Μπορεί να είναι κρύα ή ελαφρώς ζεστά.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΠαραδοσιακό , νόστιμο, πρωτότυπο πιάτο της κρητικής κουζίνας! Η σημερινή συνταγή αφορά ένα πολύ ιδιαίτερο κρητικό φαγητό. Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την γράψω[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤις μελιτζάνες τις κάναμε μουσακά , παπουτσάκια , παστίτσιο , με φέτα στο φούρνο ε τώρα έφτασε η ώρα για το συνδυασμό τους με μπακαλιάρο. Μέσα στις ανασκαφές[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο έχω πει πολλές φορές, μία από τις καλύτερες ταβέρνες στη Ζάκυνθο (πάντα προσωπική άποψη), είναι η ταβέρνα του Σπύρου στα Ξύγκια. Για μένα, αυτή η ταβέρνα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: 1/2 πακέτο ζυμαρικά κοχύλια μεγάλα 200 γραμ, λουκανικάκια φρανκφούρτης 1 κρεμμύδι 1/2 κονσέρβα μανιτάρια 1 πιπεριά 300 γραμ. ρεγγάτο τριμμένο 1 κουτί[...]
Πηγή: greekmasa.gr4 μεγάλες μελιτζάνες 1 κρεμμύδι 1 αυγό 100 γρ. αντζούγιες κονσέρβα 4 κουταλιές σάλτσα ντομάτας 150 γρ. μπεσαμέλ αλάτι πιπέρι 1/4 κούπας ελαιόλαδο Πλένετε τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά Αγκινάρες 10 φρέσκιες ή κατεψυγμένες Μανιτάρια 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένα Γαρίδες 500 γρ μικρές καθαρισμένες Μαϊντανός 1 ματσάκι Φύλλο[...]
Πηγή: chefoulis.grΣτο σπίτι μας αγαπάμε περισσότερο τα ψάρια και τα θαλασσινά. Κάθε Σάββατο λοιπόν κάνουμε τις προμήθειες από τον ψαρά μας στη λαϊκή της Καλλιδρομίου. Είχε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜελιτζάνα, ντομάτα, γαρίδα… Τρία υλικά που χρησιμοποιούνται ευρύτατα στην μεσογειακή κουζίνα, από την πιο παραδοσιακή μέχρι την πλέον δημιουργική και όταν[...]
Πηγή: pandespani.comΈτοιμο και το μενού της νέας εβδομάδας!!! Της τελευταίας εβδομάδας του Μαϊου...μόνο Μάιο δεν καταλάβαμε με αυτό τον καιρό... Τι σκόνη και βροχή αυτές τις[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr