Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Γαλλίδα ή Ελληνίδα με... μεσογειακό ταμπεραμέντο και καλοκαιρινή διάθεση; Ratatouille γαλλιστί... τουρλού ελληνιστί! Η χαρά του καλοκαιρινού λαχανικού,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜετά από κόπους δύο και πλέον ετών, η αδελφή μου Πόπη τελείωσε επιτέλους το μεταπτυχιακό της. Οι λεπτομέρειες πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα (πού, πότε,[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grFor the recipe in English click here Καλημερούδια σας, αγαπημένοι μου φίλοι! Για σήμερα σας έχω ένα μεζεδάκι που συνδυάζει δυο αγάπες μου: την μελιτζάνα και το[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΜεγάλη Παρασκευή σήμερα και η Κυριακή του Πάσχα είναι δίπλα μας. Όλες οι νοικοκυρές ξέρω τι περνάτε αυτές τις μέρες, άγχος ψώνια, προγραμματισμός, τσουρέκια[...]
Πηγή: vazaki.grΟι συντελεστές του Kitchen Stories σας εύχονται Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα! Παρακάτω θα βρείτε μια επιλογή προτάσεων για το Πασχαλινό σας Τραπέζι από τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΤουρλού τουρλού, συνήθιζε να λέει η γιαγιά μου, όταν της περίσσευαν λίγα λαχανικά από κάθε είδος, όλα μαζί στην κατσαρόλα, χωρίς πολλά πολλά και ένα φαγάκι[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΜία εύκολη, υγιεινή και οικονομική συνταγή που φτιάχνεται με ό,τι υπάρχει στο ψυγείο! ΥΛΙΚΑ 4 μέτριες πατάτες 3 κολοκυθάκια μέτρια 1 μελιτζάνα 2-3 χούφτες[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΠολύ καλοκαιρινό πιάτο έχουμε σήμερα. Όταν είχα φτιάξει τα φρέσκα ζυμαρικά με ντομάτα κράτησα μερικά στην κατάψυξη, το ίδιο έγινε και όταν έφτιαξα ζυμαρικά για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜετά το τελευταίο ταξίδι μας, είχα μια τάση για γεύσεις απολύτως ελληνικές και παραδοσιακές. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να φέρω την "ισορροπία" που προσωπικά μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜετά από πολυετή καταπίεση μπορώ να ξεστομίσω πια την μεγάλη ύβρη/αχαριστία προς την καλοκαιρινή ελληνική κουζίνα: δεν συμπαθώ τα λαδερά, τα βαριέμαι αφόρητα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΝα ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν τρώω ΠΟΤΕ γεμιστά το χειμώνα. Τα γεμιστά είναι καλοκαιρινό φαγητό, και μόνο καλοκαιρινό! Θα βάλεις στο ταψάκι τις ντοματούλες, τις[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚανένα άδικο δεν έχει η Λεονί Σταφυλά όταν περιγράφει το καλοκαιρινό τραπέζι , μετά το κολύμπι, με το αλάτι ακόμα στο δέρμα: η ντομάτα κομμένη στα τέσσερα, το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαίρι ως εποχή μου φαινόταν ανέκαθεν χαιρέκακο απέναντι σε όσους μαγειρεύουν: ενώ χαρίζει απλόχερα αναρίθμητα, φρέσκα και λαχταριστά καλούδια, όπως οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ λαχανόκηπος σιγά - σιγά μετατρέπεται σε χειμωνιάτικο. Ωριμάζουν οι τελευταίες ντομάτες και γλυκές πιπεριές, αλλά οι μελιτζάνες, τα κολοκύθια και τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαθημερινό φαγάκι εποχής! Σε μια πρόσφατη ιντερνετική συζήτηση με μέλη της ομάδας ΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ (στο facebook ), η κυρία Α.Α. πρότεινε μια πολύ ενδιαφέρουσα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά ½ κιλό μελιτζάνες ½ κιλό φασολάκια 4 αυγά 600 ml γάλα σόγιας 100 γρ. παρμεζάνα 2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο Αλάτι Πιπέρι[...]
Πηγή: cookingbook.gr