Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Αυτή την εποχή έχει πρασινίσει για τα καλά ο μάραθος. Είναι πολύ τρυφερός και αρωματικός, ιδανικός να τον χρησιμοποιήσουμε σε πίτες, χορτοκεφτέδες, γεμιστά και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα ρεβίθια και το σπανάκι είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για ένα πλούσιο σε πρωτεΐνες πιάτο. Τα ρεβίθια μέσα σε με πικάντικη σάλτσα με σπανάκι. Αυτό το πιάτο[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grFor English, scroll down Ο ντάκος με ντομάτα και φέτα είναι από τις πιο αγαπημένες μου σαλάτες. Σήμερα κάνουμε κάτι διαφορετικό αλλά το ίδιο νόστιμο. Μια[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά για περίπου 4-5 μερίδες: 250 γρ. μαυρομάτικα φασόλια (ξερά) 1 μεγάλη τομάτα ή 2 μικρότερες κομμένη σε κύβους ή τοματούδια 1 πιπεριά κέρατο ή 1 πιπεριά[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr125 γρ. φακές 1 κύβο λαχανικών 2 ντομάτες σε κυβάκια 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο 2 κσ. ξύδι πιπέρι μαιντανό παξιμάδια Οδηγίες Πλένουμε τις φακές, τις βράζουμε 5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣας παρουσιάζουμε μια συνταγή για Ρεβιθάδα από το Blog LoveCooking, η συνταγή αναδημοσιεύετε από την σελίδα.Η αγάπη μας για τα όσπρια είναι δεδομένη. Εκτός[...]
Πηγή: sesoyla.grΕίναι η εποχή τους! Μαγιάτικο φαγάκι για την πρώτη –καθυστερημένη- ανάρτηση του Μαΐου. Ακόμη κι αν δεν το θεωρήσετε κύριο πιάτο, δοκιμάστε το σαν πιάτο στη [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά: 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια (red kidney beans) 1 κονσέρβα τόνο 1 λεμόνι Αλάτι Ελαιόλαδο Εκτέλεση: Ξεπλένουμε σε τρεχούμενο νερό τα φασόλια μας μέχρι το[...]
Πηγή: syntages.matia.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τελευταίο διάστημα φτιάχνω ψωμί συνέχεια, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, και φυσικά όταν έχεις φρέσκο ψωμί, ειδικά με ξινό προζύμι που φτιάχνω εγώ,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr(photo: Κική Τριανταφύλλη) Από τη στιγμή που δοκίμασα αυτά τα ρεβίθια αποφάσισα ότι κι εγώ έτσι θα τα κάνω από δω και πέρα, με πράσα στον φούρνο. Το ταπεινό[...]
Πηγή: bostanistas.gr