Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΙΧΤΗΣ!!!! Μία πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών που αντικαθιστά πλήρως το κρέας...η φίλη μας "Άπαιχτη" τα μαγείρεψε στο φούρνο, τα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τις φακές 20 γρ. Ελαιόλαδο 70 γρ. Κρεμμύδι, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Καρότο, κομμένο μπρουνουάζ 30 γρ. Πράσο, κομμένο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία ιδιαίτερη συνταγή που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 1 ώρα. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕίναι μια συνταγή κλασσική, αθάνατη. Γεμάτη γεύση, χορταστική (δεν της λείπει το κρέας). Κατάλληλη και για μερίδα και για τσιπουρομεζέ! Τι χρειαζόμαστε: 500γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓίγαντες στο φούρνο Το λέει και το όνομά τους. Εδώ όμως οι γίγαντες δεν είναι μόνο ευμεγέθεις αλλά και εύγευστοι σε μια συνταγή αυθεντικά παραδοσιακή! θα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr500 γρ. γίγαντες 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμύδια 2 καρότα 1 πατάτα 1 ξερό κρεμμύδι 1/2 σελινόριζα 1/2 ματσάκι σέλινο λίγο άνηθο 250 γρ. υγράλατο μπακαλιάρο[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ βραστερά ρεβύθια 100 γρ βραστερά φασόλια 1 μεγάλη πατάτα (η προσθήκη της βοηθάει στο χύλωμα των ρεβυθιών) 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 2 δαφνόφυλλα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ γίγαντες 3 ώριμες ντομάτες 2-3 καρότα 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κούπα μεγάλη σέλινο 1 κούπα τσαγιού τριμμένη σελινόριζα 1 κούπα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Zuppa di ceci είναι παραδοσιακή ιταλική σούπα με ρεβίθια, ντομάτες και λαχανικά. Σερβίρεται ζεστή, ραντισμένη με έξτρα ελαιόλαδο. Μια υγιεινή επιλογή, αφού[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓίγαντες σήμερα παάααρα πολύ νόστιμοι μελωμένοι κ γευστικοί !!!! Υλικά Γίγαντες -έβαλα 500 γραμ. 1/2 κούπα λάδι 2 με 3 κρεμμύδια κομμένα όπως σας αρέσει 3[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr100 γρ ρεβίθια ξηρά 50 γρ πάστα από σουσάμι 50 γρ καρότα 50 γρ σελινόριζα 4 μικρές ράπες (γογγύλι) 60 μλ ελαιόλαδο 5 γρ ζάχαρη 5 γρ άνηθο φρέσκο, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.gr