Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 81 συνταγές
Η σούπα που σας προτείνω σήμερα είναι ελεύθερη διασκευή συνταγής από το Πιεμόντε, την εύφορη περιφέρεια στη βορειοδυτική άκρη της χώρας. Πρόκειται για μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέχασα ότι ύστερα από το αγαπημένο μου σαλμορέχο σας χρωστάω κι ένα γκασπάτσο. Και κατ’ αρχήν πρέπει να ξεδιαλύνουμε μια παρεξήγηση: στον[...]
Πηγή: bostanistas.grΤριτώνουμε και τελειώνουμε, ύστερα από το Γκασπάτσο και το Σαλμορέχο , με τις καλοκαιρινές σούπες της Νότιας Ισπανίας. Ετούτη είναι από την περιοχή της Μάλαγα[...]
Πηγή: bostanistas.grΔευτέρα και θέλεις κάτι οπωσδήποτε να σου ζεστάνει την καρδιά το βράδυ, όταν θα γυρίσεις σπίτι σου. Να σου χαϊδέψει τη διάθεση, να σου γεμίσει νόστιμα το[...]
Πηγή: bostanistas.grΡεβίθια λοιπόν, αν ξέραμε πόσο πολύτιμα είναι , θα 'πρεπε να 'μασταν πιο εμπνευσμένοι στο πώς τα παρουσιάζουμε στο οικογενειακό μας τραπέζι. Μέχρι έξω[...]
Πηγή: bostanistas.grΌπως στις περισσότερες παρέες, έτσι και στη δικιά μας έχουν καθιερωθεί ατάκες που, αν μας ρωτήσεις, καλά - καλά δεν ξέρουμε πώς προέκυψαν. Σε μια παλιά[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σίγουρη λύση για να φάμε ωραία, με λιγοστά φράγκα στην τσέπη, ήταν η μπιζελόσουπα. Και το τελευταίο μπιστρό την σέρβιρε, χορταστική και μαζί φινετσάτη: από[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν ξέρω κατά πόσο έχουν αποδείξει οι στατιστικές αν ζεσταίνει ή όχι ο γάμος, πάντως αυτή η παντρεμένη σούπα των Ναπολιτάνων (Minestra Maritata) μου φαίνεται[...]
Πηγή: bostanistas.grΘα μπορούσες να την πεις “μαγειρίτσα των Χριστουγέννων” ή και “κοτόπουλο με χόρτα αυγολέμονο”. Λιτή και απλή από τη μια αλλά και το[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν πετάμε φαγητό, ποτέ. Ιδίως σ’ αυτούς τους καιρούς. Αν μας εχουν περισσέψει μεγάλες ποσότητες ξέρουμε καλά πού να τις προωθήσουμε – το "[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή είναι πολύ απλή. Βγάζεις από το ψυγείο (ή από την κατάψυξη) λαχανικά που έχουν περισσέψει και τα μεγάλα τα ψιλοκόβεις σε λεπτές ροδέλες ή κυβάκια.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤις προάλλες τρώγαμε με φίλους σε μια από τις πολλές νεο-ταβέρνες της πόλης. Κάτι η παρέα κι η κουβέντα κάτι κι η κούραση μιας ολόκληρης μέρας, δυσκολευόμουν[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κουνουπίδι είναι ένα από τα πιο πολύτιμα λαχανικά του χειμώνα. Το καλλιεργούν στο μποστάνι του The Margi και είναι ένα από τα βιολογικά υλικά που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Πάσχα - ναι, το ξέρω ότι πρέπει να σας γράψω για τα Χριστούγεννα - δεν είναι η καλύτερή μου γιορτή γαστριμαργικά καθώς σιχαίνομαι το αρνί (και το κατσίκι),[...]
Πηγή: bostanistas.grΈφτασε η εποχή της κρύας σούπας. Στην αρχή του καλοκαιριού ακόμα απολαμβάνουμε τη ζέστη, δε χρειαζόμαστε αντίδοτο. Όταν πιάσουν όμως οι γερές ζέστες αρχίζουμε[...]
Πηγή: bostanistas.gr