Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τη μανιταρόσουπα την προτιμάμε συχνά, γιατί μπορεί να αποτελέσει ένα εύγευστο και ελαφρύ ορεκτικό αλλά επίσης και ένα ελαφρύ δείπνο. Ίσως χρειαστεί λίγη ώρα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧριστός Ανέστη σε όλους! Πέρασε και η Ανάσταση και όπως πάντα απολαύσαμε την αγαπημένη μας μαγειρίτσα! Ένα πιάτο που μπορεί να προκάλεσε πολιτισμικό σοκ σε μία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίμαστε μόνο λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και ο καιρός έχει κρυώσει. Οι σούπες προσφέρονται ιδανικά για τις κρύες μέρες, ειδικά αν είναι και πικάντικες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΒρισκόμαστε λίγες σχετικά ημέρες πριν το Πάσχα και πολλοί τηρούν τη νηστεία των ημερών. Γι' αυτό κι εμείς παρουσιάζουμε σήμερα μια νηστίσιμη συνταγή από τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο σημερινό πιάτο είναι ό,τι πρέπει για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες! Ζεστό, πεντανόστιμο και απλούστατο στην παρασκευή, είναι μια συνταγή που οι γιαγιάδες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα είναι Μεγάλη Πέμπτη και ελέω μέρας, θα παρουσιάσουμε την τελευταία μας νηστίσιμη συνταγή. Οι επόμενες συνταγές μας θα είναι με κρέας το οποίο έχουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτοιχηματίζουμε ότι πολλοί από εσάς ούτε καν γνωρίζετε τι είναι τα συγκεκριμένα φασόλια! Ας μη γελιόμαστε, κι εμείς είχαμε πλήρη άγνοια πριν μερικούς μήνες...[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα θα παρουσιάσουμε ακόμα μία συνταγή για μια βελουτένια σούπα λαχανικών. Ομολογουμένως δείχνουμε μία επιμονή σε αυτά τα πιάτα, καθώς είναι πολύ υγιεινά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ κολοκύθα είναι ένα πολύ εύγευστο και θρεπτικό λαχανικό το οποίο ίσως το προσπερνάμε χωρίς να του δώσουμε πολλή σημασία. Συνήθως τη χρησιμοποιούμε αν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤελευταία ασχοληθήκαμε λίγο περισσότερο με τη γαλλική κουζίνα. Πρόκειται ίσως για την πιο σπουδαία κουζίνα της Ευρώπης με τεράστια παράδοση που ιδιαίτερα σε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ Αντώνιος-Αυγουστίνος Παρμαντιέ ήταν ένας Γάλλος επιστήμονας ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εισαγωγή της πατάτας στο διαιτολόγιο των Γάλλων κατά τον 18ο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ σούπα έχει σήμερα σειρά στις μαγειρικές μας αναζητήσεις. Φτιάξαμε μια κλασική γαλλική κρεμμυδόσουπα η οποία όμως διαφέρει λίγο από όσες πιθανόν να βρείτε στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ καιρός πλέον έχει κρυώσει για τα καλά! Αναμενόμενο, βέβαια, καθώς ήδη τα Χριστούγεννα απέχουν μόλις μία εβδομάδα! Επίσης, πολύς κόσμος τηρεί το έθιμο της[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ καιρός αυτές τις μέρες μας τα χαλάει. Αν και είναι Απρίλιος, στα γύρω βουνά χιονίζει! Και τι τρώνε όταν κάνει κρύο; Σούπες! Βέβαια, ψάχνω να βρω αφορμή για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο κεφάλι από το αρνί είναι αλήθεια ένα αρκετά περίεργο υλικό για μαγείρεμα. Δεν το σερβίρουν στα εστιατόρια και ακόμα δεν έχω εντοπίσει ούτε κάποια ταβέρνα σε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr