Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Ένα εξαιρετικό πιάτο, βασισμένο στην αξεπέραστη γεύση των πρώτων υλών και στον έξυπνο συνδυασμό τους. Αυτά τα σπάνια κολοκυθάκια-τρομπέτες, μακρύτερα από κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαραδοσιακό πιάτο από τη Βαρκελόνη, το οποίο συνδυάζεται με την κλασική κρύα σούπα από την Ανδαλουσία. Η ελαφριά αλμύρα του βορειοδυτικού μπακαλιάρου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1.200 γρ. μεγάλα ψάρια για βραστά 300 γρ. μέτριες/μεγάλες γαρίδες 300 γρ. μικρά καλαμαράκια 10-12 μύδια ζωντανά 3 μεγάλες, ώριμες ντομάτες 1 κρεμμύδι 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1,5 κ. διάφορα, μέτρια ψάρια για βραστά (πεσκανδρίτσα, μπακαλιάρο, χριστόψαρο κ.λ.) 2 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες, σε χοντρές φέτες 1 κρεμμύδι, σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σούπα του μπακαλιάρου είναι χαρακτηριστική έκφραση του γιαπωνέζικου umami , της ισχυρής «5th flavour» , και έρχεται να κορυφώσει την ευχάριστη ,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 3 αγγούρια κανονικά (χωρίς πολλά σπόρια) 1 φλ.τσ. φύλλα φρέσκου δυόσμου (ή μέντας) 2 κεσεδάκια απλό γιαούρτι αγελάδος 1/2 φλ.τσ. γάλα 1-2 σκελίδες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Κρύα σούπα από καβούρια 10 δαγκάνες από καβούρια. 1 μπουκέτο από φύλλα φρέσκου κόλιαντρου. 1 κολοκυθάκι 2 ml σουσαμέλαιο. 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά. 10[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 10 άτομα 3,5 κ. ψάρια (λαυράκια, μπακαλιάροι, χριστόψαρα ,πεσκανδρίτσα, σκορπίνες κ.λ.) 300 γρ. μύδια ζωντανά για τον ζωμό: 4 κρεμμύδια 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα εξαιρετικό πιάτο, βασισμένο στην αξεπέραστη γεύση των πρώτων υλών και στον έξυπνο συνδυασμό τους. Αυτά τα σπάνια κολοκυθάκια-τρομπέτες, μακρύτερα από κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami